ZETApress

hírportál

Vadon az Állatkertben

Ez elmúlt hétvégén is több-tízméteres sorok vártak bebocsátásra az Állatkertben. A tavaszi napsugár a Városligetbe csalt kicsiket és nagyokat. A bejáratnál az Európai Unió színes kiadványait osztogatták, mellyel a környezet védelmére akarták rászoktatni az olvasót.

Amíg a Kék sziget ingyen vehető el a kapuban, a Vadont pénzért kínálták az önkéntesek. Legalább 250 forintot kértek az újságért, de a kéthavonta megjelenő folyóiratért többet is adhatunk. A Göncöl Alapítvány kiadásában megjelenő folyóirat árát az állatok gondozására, az Állatkert fenntartására fordítják.

Nem csak a Vadon megvételével jótékonykodhatunk, adónk egy százalékát is a FÁNK fenntartására szánhatjuk. Ezzel együtt, vagy enélkül is örökbe fogadhatunk egy évre egy négylábút. Ha megtesszük, a ketrecénél ország-világ olvashatja nevünket.

Mint nemrég megírtuk, az orrszarvúakat korlátok között költöztetik új helyükre. A három vastagbőrű az elmúlt héten szerencsésen átsétált az új Szavannaházba, ahol rövidesen a látogatók újra gyönyörködhetnek bennük. Egyikük vemhes, így rövidesen új jövevény érkezik a családba.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Új kifutót kaptak az emberszabásúak

Szóljon hozzá!