ZETApress

hírportál

Médiaajánlat

Tisztelt Olvasók, PR- és Sajtómunkások!

A 2006. áprilisában gyermekeimmel: Zmesi fiammal és Ziska lányommal együtt indított portálunk célja az ismeretterjesztés, az értékközvetítés és a tájékoztatás. Profilunk a kül- és belpolitika, a bűnügy, kultúra, sport, egészségügy és az állatvilág. Szerzőink globális és helyi problémákra, a gazdasági helyzetre és a művészeti alkotásokra hívják fel a figyelmet írásaikkal.

Bővebbek rólunk idekattintva találhatók. Informális cikkeket, vagy adott időtartamra szóló bannereket egyaránt megjelentetünk. Cserébe – hogy kölcsönösen elégedettek lehessünk -, apróbb ajándékokat is elfogadunk. A bemutatott könyvek tiszteletpéldányának, a beharangozott koncertek, színházi előadások és cirkuszi produkciók tiszteletjegyeinek egyaránt örülünk! PR-cikket, fizetett hirdetést nem kérünk! Aki a nevünkben ilyen közlést megígér az szélhámos, és aki fizet neki érte, magára vessen!

Portálunk folyamatosan frissül. Kérem, hogy a megjelenésekről csak az Impresszumban lévő munkatársakkal tárgyaljanak, közleményeiket csak nekünk küldjék el, mert mások ígéretéért felelősséget nem vállalunk! Mivel az anyagokat csak mi tudjuk feltenni, így a lapunkra utaló névjegyüket vagy kinyomtatott cikkünket mutogató önjelölt “sajtómunkások” szélhámosok, nyugodtan küldjék el őket, mert csak feleslegesen etetnék-itatnák és ajándékoznák meg őket a rendezvényeiken!

Üdvözlettel: Zmeskál Zoltán Tamás, alias Zéta alapító főszerkesztő

Hozzászólás letiltva.