ZETApress

hírportál

Tévés díjak a BMC-ben

Demcsák ZsuzsaDemcsák Zsuzsa vezeti a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét. Holnap 19:45-től adják át a 14 díjat. A 2014-ben alapított és mára a szakma egyik legrangosabb értékmérőjévé érett elismerést idén is ünnepélyes gálaesten veszik át a díjazottak a Mátyás utcai BMC-ben. Az est háziasszonya Demcsák Zsuzsa lesz ? tudatta a KenMedia.

? Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek a hatodik Televíziós Újságírók Díja gálaestjének műsorvezető háziasszonya. Az év legrangosabb televíziós eseményén a legjobbakat fogjuk díjazni, eddig minden eddiginél több kategóriában. Bízom benne, hogy ez az este nem a konkurenciaharcról, hanem egymás sikereinek ünnepléséről és a kötetlen beszélgetésekről fog szólni. Egy estére mindenki eláshatja a csatabárdot és ünneplünk! ? mondta Demcsák Zsuzsa.

Mint két hete megírtuk, idén minden eddiginél több, összesen 14 kategóriában hirdetnek győztest: díjat adnak át nagyszabású show-műsor, vetélkedő, reality, comedy show, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, magyar sorozat, színésznő, színész, mellékszereplő, gasztro reality kategóriában, valamint idén a talk-show és az új sorozat kategória legjobbját is elismerik. A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személyiség került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok, a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:Com, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét szak-újságírói a legtöbb szavazatot adták.

Szóljon hozzá!