ZETApress

hírportál

Megint Gundi a műsorvezető

Gundel Takács Gábor vezeti a TÚD gálaestjét. Március 27-én szerdán dől el, mely televíziós produkciók és személyiségek nyerik a Televíziós Újságírók Díját. Az elismeréseket idén is ünnepélyes díjátadó gálaesten adják át. Az esemény műsorvezetője – a díj történetében immár hatodszor – Gundel Takács Gábor lesz.

Idén 14 kategóriában díjazzák a tavalyi év legkiválóbb szórakoztató műfajú televíziós teljesítményeit a Televíziós Újságírók Díja ünnepélyes díjátadó gálaestjén, a ferencvárosi BMC-ben, a Mátyás utca 8-ban – tudatta a KEN!media Kommunikációs Ügynökség.

A szervezők már bejelentették a díjra esélyes, kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét, akik nagyszabású show-műsor, vetélkedő, reality, gasztroreality, talkshow, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, sorozat, színésznő, színész, női mellékszereplő, férfi mellékszereplő, valamint most először szórakoztató-ismeretterjesztő műsor kategóriában mérettetnek meg. A jelöltek névsora után immár a díjátadó esemény házigazdájának személye is ismert: Magyarország egyik legrangosabb televíziós díjának gáláját Gundel Takács Gábor fogja vezetni.

A díj történetében ez a hatodik alkalom, hogy Gundel Takács Gábor elfogadta a felkérésünket. Gundi a tévés szakma azon kivételes személyiségeinek egyike, aki független televíziós szakemberként bármely csatorna műsorvezetőjeként is tűnjön fel a képernyőn, több mint négy évtizede elkötelezetten képviseli a minőségi, értékteremtő szórakoztatást. Büszkék vagyunk rá, hogy idén is az ünnepélyes gálaest műsorvezetőjeként köszönthetjük a színpadon – mondta Kenderessy Szabolcs, a Televíziós Újságírók Díja ötletgazdája, a SorozatWiki főszerkesztője.

A Televíziós Újságírók Díját a legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazatai alapján ítélik oda. Idén a grémiumot a HVG, az Index, a Marketing&Media, a Márkamonitor, a Media1, az Origo, a port.hu, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella magazin és a TVR-hét egy-egy szakújságírója alkotja. A 2023-ban képernyőre került díjra esélyes produkciók és személyek idekattintva elolvashatók.

1 hozzászólás

  1. 2024-ban a TÚD kategória-győztesei, Legjobb nagyszabású showműsor: Sztárbox; Legjobb vetélkedő: Géniuszok Géniusza; Legjobb reality: Az Árulók; Legjobb gasztroreality: Séfek séfe; Legjobb talkshow: Adom a napom; Legjobb szórakoztató-ismeretterjesztő műsor: Tiltott zónák; Legjobb zsűritag: Miklósa Erika; Legjobb női műsorvezető: Lékai-Kiss Ramóna; Legjobb férfi műsorvezető: Till Attila; Legjobb sorozat: Mellékhatás; Legjobb színésznő: Sztarenki Dóra; Legjobb színész úr: Nagy Zsolt; Legjobb női mellékszereplő: Básti Juli; Legjobb férfi mellékszereplő: Kálloy Molnár Péter.