ZETApress

hírportál

Médiaajánlat

Tisztelt Olvasók, PR- és Sajtómunkások!

A 2006. áprilisában gyermekeimmel: Zmesi fiammal és Ziska lányommal együtt indított portálunk célja az ismeretterjesztés, az értékközvetítés és a tájékoztatás. Profilunk a kül- és belpolitika, a bűnügy, a kultúra, sport, az egészségügy és az állatvilág. Szerzőink globális és helyi problémákra, a gazdasági helyzetre és a művészeti alkotásokra hívják fel a figyelmet írásaikkal.

Bővebbek rólunk idekattintva találhatók. Informális cikkeket, vagy adott időtartamra szóló bannereket egyaránt megjelentetünk. Cserébe – hogy kölcsönösen elégedettek lehessünk -, apróbb ajándékokat is elfogadunk. A bemutatott könyvek tiszteletpéldányának, a beharangozott koncertek, színházi előadások és cirkuszi produkciók tiszteletjegyeinek egyaránt örülünk!

Portálunk folyamatosan frissül. Kérem, hogy a megjelenésekről csak az Impresszumban lévő személyekkel tárgyaljanak, közleményeiket csak nekünk küldjék el, mert mások ígéretéért felelősséget nem vállalunk! Mivel az anyagokat csak mi tudjuk feltenni, így a lapunkra utaló névjegyüket vagy kinyomtatott cikkünket mutogató önjelölt “sajtómunkásokat” nyugodtan küldjék el, mert csak feleslegesen etetik-itatják és ajándékozzák meg őket a rendezvényeken!

Üdvözlettel: Zmeskál Zoltán Tamás, alias Zéta alapító főszerkesztő

Hozzászólás letiltva.