ZETApress

hírportál

Médiaajánlat

Tisztelt Olvasók, PR- és Sajtómunkások!

A 2006. áprilisban gyermekeimmel ? Zmesi fiammal és Ziska lányommal ? együtt indított portálunk célja az ismeretterjesztés, az értékközvetítés és a tájékoztatás. Profilunk a kül- és belpolitika, a bűnügy, kultúra, sport és az egészségügy. Szerzőink globális és helyi problémákra, a gazdasági helyzetre és a művészeti alkotásokra hívják fel a figyelmet írásaikkal.

Bővebbek rólunk idekattintva találhatók. Informális cikkeket, vagy adott időtartamra szóló bannereket egyaránt megjelentetünk. Ezért ? hogy kölcsönösen elégedettek lehessünk ?, apróbb ajándékokat is elfogadunk. A bemutatott könyvek tiszteletpéldányának, a beharangozott koncertek, színházi előadások és cirkuszi produkciók tiszteletjegyeinek egyaránt örülünk!

Portálunk folyamatosan frissül. Kérem, hogy a megjelenésekről csak az Impresszumban lévőkkel tárgyaljanak, közleményeiket csak nekünk küldjék el, mert mások ígéretéért felelősséget nem vállalunk! Mivel az anyagokat csak mi tudjuk feltenni, így a lapunkra utaló névjegyüket mutogató önjelölt munkatársakat nyugodtan utasítsák vissza, mert csak feleslegesen etetik-itatják és ajándékozzák meg őket a rendezvényeken!

Üdvözlettel: Zmeskál Zoltán Tamás ? Zéta ? alapító főszerkesztő

Hozzászólás letiltva.