ZETApress

hírportál

Szépségek a Dunán

Bemutatták ma azt a 21 lányt Budán, aki versenybe szállhat az idei Magyarország Szépe címért. A verseny döntőjét június 23-án vasárnap 18:45-től 21 óráig élőben közvetíti a Duna csatorna. Fociválogatottunk a németországi Eb A-csoportban is aznap játssza 21 órától az utolsó meccsét Skócia ellen, melyet az M4 Sport közvetít.

A győztes hölgy egy évig viselheti a Miss World Hungary koronáját és elnyeri a lehetőséget, hogy Magyarországot képviselje a nemzetközi Miss World világdöntőn – hangzott el az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón a Naphegy utcai Sunhill Bistro & Skybarban. A szépségkirálynő-választást 8. alkalommal közvetíti a közmédia, az élő show új műsorvezető-párosa Rókusfalvy Lili és Kárász Robi lesz.

Kárász Róbert, aki hosszú idő után tér vissza a képernyőre elmondta: az eseményt Te is királynő vagy mottóval rendezik meg, és most is fontos szerepet kap a jótékonyság. A Miss World Hungary döntője 2014 óta látható a közmédián. A korábbi évekhez hasonlóan a műsorban színvonalas zenei produkciók szórakoztatják majd a közönséget – tette hozzá Rókusfalvy Lili. Az élő show-t megelőzi az előző napi összefoglaló adás, amely a versenyzők felkészülési időszakát mutatja be. A Királynő útja című felvezető műsort június 22-én szombaton 19:45-től láthatják a nézők szintén a Dunán.

Kárász Robi ismertetése szerint idén sem lesz fürdőruhás felvonulás. Lesz olyan műsorelem amelynek során a hagyományoknak megfelelően magyar tervezők kreációit viselik a versenyzők. Hacsi Bogi zsűritag, a tavalyi győztes rendszeresen hírt ad majd közösségimédia-felületein és beszámol a felkészülésről, a kulisszák mögött történő eseményekről, a műsor folyamán pedig a backstage-ből jelentkezik be.

A fináléban a zsűritagok – köztük Rogán Cecília és Sarka Kata versenyigazgatók, valamint Kautzky Armand színművész – szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző versenyző nyeri a Miss World Hungary címet és egyúttal a lehetőséget, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn – mondta Rókusfalvy Lili. Lesz közönségdíj is, a nézők alapdíjas telefonszámon tudnak a határon túlról is voksolni az általuk legszebbnek ítélt versenyzőre egy héten át. Egy telefonszámról 50 szavazatot lehet elküldeni – hangsúlyozta Kárász Robi.

Rókusfalvy Lili elmondta, hogy a világverseny szlogenje a Beauty with a purpose (Szépség céllal) lesz, ezért a Magyarország Szépe verseny legfőbb missziója továbbra is az, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára. A leendő győztesnek fel kell karolnia egy jótékonysági ügyet, amelyet Magyarországon és a világversenyen is képvisel – hangsúlyozta Lili. A magyar versenyzők saját maguk választottak projektet és ők döntik el, hogy azt miként valósítják meg – tette hozzá Robi.

Most kéthetes felkészítő táborba vonulnak a versenyzők többek között Balatonfüredre is. Ott derül majd ki, hogy a 21 lányból ki lesz az a 16, aki versenybe száll a Magyarország Szépe címért – mondta el a Lili-Robi vegyes-páros.

2 hozzászólás

  1. A Magyarország Szépe verseny döntőjébe Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Pirlot Rachel, Szivos Dalma Rebeka és Vajda Mercédesz jutott be. A 21 főből Bujdosó Virág, Erdélyi Eszter, Ménes Sára, Szilágyi Maja és Tóth Rikker Fanni esett ki.