ZETApress

hírportál

Háromgólos Fradi-előny

Tegnap 20 órakor kezdődött az Elek Gyula Arénában az FTC – Tatran Presov férfi kézilabda Európa Kupa negyeddöntő odavágója. A találkozó előtt köszöntötték Lékai Mátét és Imre Bencét, akik tagjai voltak a múlt héten olimpiai részvételt kiharcoló válogatottunknak – tudatta Takács Gábor.

A kezdeti tapogatódzás után a 10. percben 6:3-ra, a 18.-ban 11:6-ra vezetett a Fradi. Az I. félidő hajrája szorossá vált, a szünetben 2 góllal vezettünk. A II. félidőben idegesen kezdett mindkét csapat, a 46. percben négy gól volt a Fradi előnye: 25:21, három perccel később pedig már öt: 27:22!

Mindkét szurkolótábor nagyon kitett magáért. A hajrá rendkívül feszült hangulatban telt és a Fradi háromgólos előnyt szerzett a jövő szombati eperjesi visszavágóra. A zöld-fehéreknél Imre Bence kilenc gólt dobott, Borbély Ádám remekül védett, de a többiek is nagyban hozzájárultak a sikerünkhöz: FTC – Tatran Presov 32:29 (17:15).

1 hozzászólás

  1. Az eperjesi visszavágón 31:28-ra nyert a Fradi, így kettős győzelemmel, 63:57-es összesítéssel jutott az Európa Kupa elődöntőjébe. A döntőbe jutásért az Olympiacos lesz az FTC ellenfele.