ZETApress

hírportál

Kutyakomédia reklámfilmen

Az egyszerű, de nagyszerű CEWE FOTÓKÖNYV PURE alkalmazás tavaly év végi bevezetése után most online spottal népszerűsíti a cég a mindössze pár perc alatt megszerkeszthető és megrendelhető fotókönyvét. A főszereplő Brill, a boston terrier ? tudatta Neményi Zoltán, junior PR menedzser.

Pure, azaz rendkívül egyszerű a CEWE új mobil applikációja, hiszen csak kiválasztunk 22 képet a telefonunkról, esetleg megcímezzük az automatikusan elrendezett fotókönyvünket, vagy egy-két fényképnek kicseréljük a sorrendjét, és már nyomhatjuk is a megrendelés gombot. Mindez annyira könnyű, hogy még egy kutya is képes rá ? üzeni a cég most forgatott online filmje, amelyben a gazdik csodálkozva veszik át a futártól a kis kedvenc által létrehozott, pár nap múlva megérkező végterméket.

A lehetőséggel azokat célozzák, akiknek igazán szűken mért az idejük, vagy éppen szeretik az instant dolgokat, az azonnal eredményt. Így egyrészt az egyébként is nagy fotókultúrával rendelkező, a közösségi médiában rendszeresen posztoló fiatalokat. Másrészt azokat, a már fotókönyv iránt elkötelezett vásárlókat is, akik nagyobb lélegzetvételű alkotásaik mellett szívesen készítenek egy-egy PURE ? azaz gyors, mini változatot is, akár ajándékként, akár például tematikus sorozatként utazásaikról, családjukról.

? Az üzenetünk számukra éppen olyan egyszerű, mint maga a CEWE FOTÓKÖNYV PURE. Reméljük, értékelik majd a humort és a cukiságfaktort, amelyet Brill, a főszereplő kutyus biztosít. Bevallom, a kis boston terrier igencsak hozzá nőtt a mi szívünkhöz is a forgatás során, amelyet legalább annyira élvezett, mint mi magunk ? mesélte Zoboki Zoltán, a CEWE Magyarország ügyvezető igazgatója. Az online filmhez kapcsolódóan a cég több, közösségi média aktivitást is tervez: Brill kalandjai például a #cewebrill hastag alatt folyamatosan követhetők lesznek az online térben, de már készül saját e-mail címe, illetve a naplója is.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ldvx56bW1FY[/youtube]

Stáblista, megrendelő: CEWE Magyarország Kft.
Brand: CEWE FOTÓKÖNYV PURE
Projektvezetők: Zoboki Zoltán, Bálint Ildikó
Reklámügynökség: Human Telex Advertising & Event
Vezető szövegíró: Nagy László
Szövegíró: Dénes Dalma
Art director: Sármai Balázs
Account vezető: Vadász Kinga
Producer: Mórádi Gábor
Rendező: Magyar Dániel
Rendező asszisztens: Lakatos Péter
Operatőr: Bagdi Ádám
Világosító: Gabos Gábor
Gyártásvezetők: Medveczky Szilvia, Moravcsik Tünde
Főszerepben: Brill (Royal Angel Bostons kennel, gazdi: Miskolczi Noémi Martina)
Szereplők: Farkas Nóra, Preszburger András
Hang: Zámbori Soma
Smink: Bálint Ildikó
Stylist: Káldi Valéria
Fodrász: Győri Vivien

Szóljon hozzá!