ZETApress

hírportál

NOÉ-s örökbefogadás

NOÉ-s örökbefogadásNOÉ-s találkozó és örökbefogadó nap volt a minap a XVII. kerületi Csordakút utca végén lévő NOÉ Állatotthonban. Idén már a varázslatos 7. alkalommal rendezték meg az eseményt, melyre a korábbi évek virtuális és valós örökbefogadóit is várták, legyen szó bármilyen állatkáról.

Igaz, hogy minden évben a legnagyobb élményt a korábbi védenceink viszontlátása és az új családok egymásra találása jelenti, de természetesen idén is rengeteg programmal várták a hozzájuk ellátogatókat. A cicák, kutyák és nyuszik örökbefogadásakor önkénteseik és munkatársaik segítettek az életre szóló döntésben. Ezek a gazdik nem olyan lelketlenek, mint az a 2009 novemberében versbe szedett autós, aki az út szélén hagyta megunt kedvencét.

A NOÉ a speciális projektek örökbefogadási metódusától most sem tudott eltekinteni, de ez a nap is remek alkalom volt az új családtag kiválasztására. Az alábbi szívhez szóló rövid videóból is egy család élete tárul elénk. Szereplők: Vörös lány ? Bernáth Júlia, Apa ? Bernáth Dénes, Anya ? Berki Szofi, Szőke lány ? Helmeczi Emma. Ötlet ? Görögh Attila. Rendező, forgatókönyvíró ? Zsemberi Zsófia. Operatőr ? Horváth András.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JMs7dkdO4YY[/youtube]

Szóljon hozzá!