ZETApress

hírportál

Segélykoncert az állatokért

Jövő vasárnap, szeptember 16-án negyedik alkalommal kerül megrendezésre a NOÉ Állatotthon Alapítvány szervezésében a SEGÉLYKONCERT az állatokért egész napos családi rendezvény ? tudtuk meg Schneider Kinga, PR munkatárstól.

A rendezvény helyszíne a NOÉ Állatotthon Budapesten, a XVII. kerületi Csordakút utca végén. Az egész napos rendezvényen lesznek koncertek műfaji megkötések nélkül, gyerekeknek játszóház, arcfestés, mese és interaktív zenés gyermekszínház. Tombola értékes nyereményekkel és természetesen örökbefogadás.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Magyarország legnagyobb állatotthonaként jelenleg 6 hektáron, mintegy ezer bajbajutott, sérült és rászoruló állatról gondoskodik. Nem csupán kutyák és cicák találnak az állatotthonban ideiglenes vagy végleges otthonra, de laknak itt gazdasági haszonállatok, lovak, sérült vadállatok, madarak és egzotikus állatok is, sőt aranysakál és egy galléros pávián, Linda is. A Segélykoncert teljes bevételét a védenceik gyógykezelésére és ellátásra fordítják.

A koncertek délelőtt 10 órakor kezdődnek és olyan neves előadók lépnek fel, mint a FreshFabrik, a KiSTeHéN zenekar, Kozma Orsi, Tóth Vera, Náray Erika, Tóth Gabi, Ed Philips és a Memphis Patrol zenekar Elvis Live produkciója, vagy a jazz világából ismert Sárik Péter Trió és Micheller Myrtill és a Swinguistique, valamint sokan mások. A rendezvényen fellépő előadóművészek és együttesek mindegyike elkötelezett állatbarát, akik fellépésükkel támogatják az Állatotthon lakóit. Többen közülük a NOÉ Állatotthontól fogadta örökbe kiskedvencét.

A koncertek között lesznek gyermekműsorok, életmentő és újraélesztő tanfolyam embereknek és kutyáknak, kisállat-akupunktúra bemutató és tanácsadás, fellép Janklovics Péter a Dumaszínházból, lesz táncbemutató és a gyerekeknek játszóház, arcfestés és állatsimogató. Valamint saját standdal bemutatkozik a Budakeszi Vadaspark.

A SEGÉLYKONCERTRE a belépő felnőtteknek minimum ezer forint pénzbeli adomány, míg a gyerekeknek ingyenes. Idén először lehetőség van Támogatói jegyhez jutni azoknak, akik személyesen nem tudnak részt venni a koncerten, de szeretnék támogatni az Alapítvány védenceit. A programokról részletes tájékoztatás található a NOÉ Állatotthon facebook oldalán.

Szóljon hozzá!