ZETApress

hírportál

Állatok az Akadémián

A Werk Film Stílus és Írás Akadémia összefogott az Állat és Ember Állat- és Természetvédő Kulturális és Szabadidő Egyesülettel. Tegnap este a Kutyaszív ? Kell egy barát! ? elnevezésű eseményükön jártunk, a belvárosi Aranytíz Kultúrház IV. emeletén.

A kutya és ember egymásra találásának témáját ismert divattervezők, stylistok, fotósok, sminkesek, fodrászok közös munkájával, a Werk tanárainak és hallgatóinak kreativitásával igyekeztek újszerűen megfogalmazni. Az esemény célja nem a szánalom felkeltése, hanem a kutya és ember egymásra találása, örömének bemutatása volt.

Az egyesület ötéves fennállása során több mint ötszáz állatot juttattak családba. Jelenleg 67 állat van a gondozásukban. A WERK velük együtt hívta fel a figyelmet a bajban lévő állatok egyre növekvő számára, s arra, hogy állatot tartani nemcsak öröm, felelősség is. Közösen szeretnének kutyák tucatjainak gazdát, a leendő gazdáknak pedig barátot találni.

A programban részt vett többek között a Bella Mode, Deer Audio, Dunakeszi Kötélugró Klub, Fábián Zsanett, Jónás Jácint, Lulu dog, Merő Péter, Szputnyik Shop, Szöllősi Henriett, Tyra Clothing és még sokan mások. Először beszélgetést hallottunk a felelős állattartásról, amit Dog dancing, majd kutyás divatbemutató és a vizsgafilmek bemutatása követett. A gazdákra váró kutyusok fotói idekattintva láthatók.

Szóljon hozzá!