ZETApress

hírportál

Segélykoncert az állatokért

Vasárnap immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a NOÉ Állatotthon Alapítvány szervezésében a Segélykoncert az állatokért címmel egész napos családi rendezvény lesz vasárnap a NOÉ Állatotthonban, a budapesti Csordakút utca végén.

Lesz kutyás bemutató, tombola értékes nyereményekkel, egész nap koncertek neves énekesekkel és együttesekkel. Gyerekeknek játszóház, arcfestés, papírsárkány készítés, mese és interaktív zenés gyermekszínház. A koncertek délelőtt 10 órakor kezdődnek és olyan neves előadók lépnek fel, mint Tóth Vera, Falusi Mariann, Náray Erika, Farkas Zsófi, Terecskei Rita és még nagyon sokan mások.

A rendezvényen fellépő előadóművészek és együttesek mindegyike elkötelezett állatbarát, akik fellépésükkel támogatják az Állatotthon lakóit. Többen közülük a NOÉ Állatotthontól fogadta örökbe kis kedvencét. A koncertek között kutyás bemutatót láthatnak, valamint Bátky András meseíró gyerekek és felnőttek titkos álmait teljesíti, amikor meseszereplővé varázsolja őket, mindenki örömére. Lesz interaktív, zenés gyermekszínház, mini-vidámpark, arcfestés és kézműves foglalkozások.

A Segélykoncertre a belépő, minimum 1000 forint adomány, gyerekeknek ingyenes. A rendezvény teljes bevétele a NOÉ Állatotthon Alapítvány közel ezer védencét segíti. Az Alapítvány munkatársai szeretettel várnak minden állatbarátot és rajongót! Bővebb információ idekattintva olvasható.

Szóljon hozzá!