ZETApress

hírportál

Online a kutyásokért

Az RTL Klub és a Class FM összefogott a vakvezető-kutyák támogatásáért. A Magyar Vakok és Gyengén-látók Szövetsége Vakvezető-kutyakiképző Iskolájának példaértékű támogatása még szélesebb körben folytatódik.

Az eddig összegyűjtött adományokhoz egy különleges online aukció keretében most bárki hozzátehet és megnyerheti az RTL Klub és a Class FM által felajánlott fantasztikus relikviákat ? tudtuk meg Szalay Beától.

A PHD Hungary médiaügynökség februárjában egy izgalmas rendezvénnyel és speciális adománygyűjtéssel nyújtott segítséget a Vakvezető-kutyakiképző iskolának és hívta fel a figyelmet annak kritikus helyzetére. Az egy hónappal ezelőtti akcióhoz az X?Faktor sztárjai, Keresztes Ildikó és Vastag Tomi is csatlakozott.

Az adományozás nem csupán az ügynökség munkatársai és partnerei által összegyűjtött 727 ezer forint pénzbeli támogatásból és a 14 millió 627 ezer forintnak megfelelő médiaértékű megjelenésekből tevődött össze, hanem számos vállalat termékeivel és munkájával támogatta a kezdeményezést. Ez a rendkívüli összefogás a kutyákért az RTL Klub, Class FM, Metropol és a Readers?s Digest által felajánlott relikviákra és ajándékokra való licitálással folytatódik tovább.

A Vatera online aukciós portálon különböző exkluzív ajándékokért ? wellness hétvége, Takács Nikolas és Vastag Csaba dedikált cd-i, Csillag születik show páros belépőjegy a döntőre, Való Világ villalátogatás, értékes könyvsorozatok és celebereklyék ? lehet licitálni március 23-tól. Az 1 hétig tartó árverésen befolyt összeg továbbra is a Kutyakiképző Központot támogatja. Egyéb fantasztikus ajándékokért ? a Metropol kiadójának gondozásában megjelenő könyvek, Reader?s Digest kiadványok ? pedig a Magyar Vakok és Gyengén-látók Országos Szövetsége saját Vaterás licit oldalán is lehet majd versengeni.

A Magyar Vakok és Gyengén-látók Szövetsége Vakvezető-kutyakiképző Iskolája továbbá abban is reménykedik, hogy az adományok és a Szövetség támogatása mellett az adók 1%-ának felajánlásából befolyt összeggel is pótolni tudja majd a hiányzó forrásokat és ezáltal minél több kutya kiképzését tudja megvalósítani. A felajánlásokat a 19002464-2-42 adószámra várják.

Szóljon hozzá!