ZETApress

hírportál

Protokoll-desszertek

A Magyar Cukrász Ipartestület, a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum egy egyszeri, különleges gasztrodiplomáciai desszert-pályázatot hirdet – tudtuk meg délelőtt a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermében, ahol Lantai József fényképezett.

A nagycsütörtöki sajtótájékoztatón felszólalt L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója; Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értéktár és Hungarikumok Szövetségének alelnöke; Török Róbert, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatója; Hossó Nikoletta, a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetének alapító elnöke és Erdélyi Balázs, a Magyar Cukrász Ipartestület szakmai elnöke. A moderátor B. Lawani Alex protokollszakember volt.

A verseny fővédnöke: dr. Nagy István agrárminiszter. A kiírás célja a vendéglátással egybekötött magas szintű állami, diplomáciai és üzleti protokollalkalmak során kínálható egyedi tányér és csomagolható (ajándék) desszertet vagy akár egy desszert családot életre hívni, mely a nemzetközi delegációk, vendégek, partnerek számára ideális választás hazánk tradicionális értékeinek és kreativitásának prezentálására. Részletek idekattintva olvashatók.

Szóljon hozzá!