ZETApress

hírportál

Verseny bécsi helyekért

Loffice-pályázatStartupperek és Befektetők figyelem! Már csak egy napotok van hátra, hogy jelentkezzetek! Versenyt hirdet a Loffice a startupok között. A nyeremény öt ingyenes standhely a Pioneers Festivalra, Bécsbe! A nyertesekre vár 250 befektető és 2500 gazdasági szakember egy helyen. Jelentkezési határidő október 19-e vasárnap éjfél. A részvételhez egyetlen online dokumentum kitöltése szükséges angol nyelven ? tudatta a Loffice-csapat.

Bővebb információ és link a jelentkezéshez alább! Reméljük, hogy minél több értékes ötletet mutathatunk be a magyarországi és bécsi zsűritagoknak, valamint a szakma nemzetközi képviselőinek a fesztiválon! Hajrá és versenyre fel! Startup verseny a Pioners Festival Starthelyekért. Mutatkozz be ingyen Bécsben! 250 befektető, 600 startup, 2500 gazdasági szakember, ÉS TE egy helyen! Készen állsz a befektetésre? Vegyél részt Európa egyik legnagyobb startup fesztiválján kiállítóként! Hogy megismerjen a világ 250 vezető befektetője! A Silicon-Valley közelebb van, mint gondolnád, csak Bécsig kell menned! Októberben egyetlen fesztivál tartja lázban Európa és a világ gazdasági elitjét, a 250 befektetőt, 600 startupot, 2500 gazdasági szakembert vonzó, bécsi Pioneers Festival.

A Loffice, mint a hazai startup verseny meghirdetője és lebonyolítója a webcímen nyújt hozzáférést a jelentkezőknek az angol nyelven kitöltendő űrlaphoz. A jelentkezési határidő október 19-e holnap éjfél. Az elbírálás két körben történik, magyarországi és bécsi zsűritagok bevonásával. Október 26-án, jövő vasárnap 17:30-tól versenyzik tovább a tíz döntőbe jutott startup az öt standhelyért, háromperces pitchekben, a Loffice Paulay Ede utca 55. szám alatti épületében. Standonként két belépővel jár a díjmentes részvétel. Október 28-án kedden a nyertesek csomagolhatnak és ingyenes busszal indulhatnak Bécsbe, hogy elfoglalják standjukat az üzleti fesztiválon. A fentieken kívül tíz kedvezményes árú startup belépőt is kínál a Loffice a Pioneers Festivalra, 301 EUR helyett 241 EUR összegért.

Pioneers Festival

2014-ben negyedik éve Bécsben kerül megrendezésre a fesztivál, amelynek célja, hogy a régió és a Szilícium-völgy vezető vállalkozóinak, vállalatvezetőinek, befektetőinek, inkubátorainak és innovátorainak biztosítson kapcsolatépítő eseményt (2013-ban összesen 3500 üzleti szereplőnek), azért hogy népszerűsítse a jövő innovatív technológiáit és segítse a piacon résztvevőket értékes kapcsolatok kialakításában. Az eseményen olyan világhírű előadók színesítik a programokat, akik a Google-nél, a Twitter-nél, vagy a Facebook-nál szerezték tapasztalataikat. Idén október 29-30-án, szerda-csütörtökön kerül sor a fesztiválra. Bővebb információ róla idekattintva olvasható. Együttműködő partnerek: Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH), Óbudai Egyetem, Enterprise Europe Network, Magyar Nemzeti Kereskedőház, Pioneers Festival.

Szóljon hozzá!