ZETApress

hírportál

Daniella Fehérváron

Tovább erősíti regionális szerepét a piacvezető villamossági cég. A Királyok Városában nyílt újabb Daniella üzlet. Székesfehérváron második telephelyét nyitotta meg ma a több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Daniella Villamosság – derült ki a mai sajtóbemutatón. Fotóink a Daniella Villamosság felvételei.

Az évi nettó 40 milliárd forintot meghaladó árbevételű, piacvezető, debreceni székhelyű családi vállalkozás új egységében az ipari partnerek körében felmerülő villamossági igények teljeskörű kiszolgálására törekszik. A közel 500 főt foglalkoztató, immár 39 telephellyel és webáruházzal is rendelkező vállalat a jövőben még markánsabb szerepet kíván betölteni a régió vállalkozásainak életében.

Az ipari szereplők szolgálatában

Magyarország elsőszámú villamossági kis- és nagykereskedése, a magyar és nemzetközi viszonylatban is jelentős eredményeket felmutató Daniella Villamosság második székesfehérvári telephelyének 50 millió forintos árukészlete, neves stratégiai beszállítók, úgy, mint a Schneider, a Siemens, a WAGO, a Phoenix Contact, a Weidemüller, az ELKO EP támogatásával áll az ipari partnerek rendelkezésére.

A lokáció más vevő-szegmenst szólít meg, mint a nyüzsgő belvároshoz közeli B2C kereskedés. A mindössze négy hónap alatt kialakított új egység – a célcsoport összetett igényeire figyelemmel – az általános villanyszerelési termékek kereskedelme mellett tanácsadói, mérnöki, tervezési és automatizálási feladatokra is felkészült. A Daniella Villamosság Ipari Divíziója műszaki javaslatokkal, megoldásokkal, termékspecifikációk kidolgozásával is támogatja az értékesítést. A cég a régióban, megerősített személyes jelenlétével, rendkívül széles kapcsolati tőkével kívánja hangsúlyozni a vármegye gazdasági fejlődése iránti elköteleződését.

Magas minőségű kiszolgálással fokozzák az ügyfélélményt

A vállalat országos lefedettséget megcélzó hosszútávú stratégiai elképzelése ma a következő szintre lépett azáltal, hogy megnyitotta második üzletét Székesfehérváron. A közel 500 m2 alapterületű, 3000-3500 darab, az ipari vállalkozások igényeire specializálódott, azonnal elérhető termékkel rendelkező telephely a Videoton Ipari Parkhoz közel található. A hazai villamossági piac legmodernebb robotizált nagytarcsai központi raktárában pedig további 250 ezer tétel áll az ügyfelek rendelkezésre, melyet akár másnapi kiszállítással biztosítanak a Fejér vármegyei üzletben vásárlók számára is.

A nagy múltú családi vállalkozás és az ipari szereplők vállalatirányítási rendszereinek összekapcsolása lehetővé teszi a logisztikai, a beszerzési, az anyaggazdálkodási folyamatok összefűzését. Ezáltal szorosabb technológiai és stratégiai összefonódások jönnek létre az üzleti partnerek között – hangsúlyozta Hadnagy Ernő, a Daniella Villamosság ügyvezető igazgatója.

A cég központi értéke az emberi erőforrás

Az országos lefedettségű vállalat sikeres működésének fontos összetevője a tudásbázis megőrzése, a vevők legjobb kiszolgálása, a stabilitás, illetve a munkahelyek megtartása a családias értékrend megőrzése mellett. A második székesfehérvári telephely megnyitása további 5 munkahelyet teremtett, ezzel már 8 főre növelve a közvetlenül kiszolgáló egységekben dolgozók számát. Rajtuk kívül két területi képviselő aktív munkája is hozzájárul a partneri kapcsolatok ápolásához és kiépítéséhez.

Székesfehérvár és Daniella kapcsolata példaértékű

Örömmel üdvözlöm, hogy a magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Daniella Villamosság második kereskedelmi egységét nyitotta meg Székesfehérváron. Egy új telephelyének létrejötte mindig nagy jelentőségű mind a beruházó, mind pedig a befogadó város életében.  Együttműködésünk példaértékű, ami reméljük további cégek számára is vonzóvá teszi a vármegyeszékhelyt – emelte ki beszédében dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere.

Felvillanyozzák a várost

Arra törekszünk, hogy a cég ne csak egy elszigetelt kereskedelmi egységként működjön a városban. Elkötelezettek vagyunk a régió fejlődésének irányába, ezért üzleti magatartásunkat a városi szereplők lüktetéséhez és elképzeléseihez igazítjuk. Közös projektek megvalósításában gondolkozunk az oktatás, a kultúra és a sport területén. Számunkra fontos, ahol befogadó közösséget találtunk, ott együtt nagyszerűt és jót tegyünk – emelte ki Barabás Borbála, a Daniella Villamosság stratégiai fejlesztési vezetője.

A Daniella Kft.-ről:

A Daniella Kft. hazánk piacvezető villamossági kereskedő cége. A családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás villamossági anyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, a villamossági termékek teljes spektrumát kínálja ügyfeleinek. A cég mottója és küldetése, ami köré termék- és szolgáltatásportfolióját kialakította: az elektromos világ szolgálatában.

A 39 telephelyből álló szaküzlethálózat mellett B2B és B2C webáruházzal biztosítják vevőik kiszolgálását. A rendelkezésre álló közel ötmilliárd forint összértékű készletállományból a legtöbb igényt másnapra teljesítik, míg a polcon nem tartott termékeket is a lehető leghamarabb szerzik be több száz beszállítóból álló kapcsolatrendszerük működtetésével. 2021-től a hazai villamossági piac legmodernebb, robotizált raktárrendszerrel ellátott 12 ezer m2-es logisztikai központjából teljesítik vásárlóik igényeit.

A cég 2020-ban 3,6 milliárd forintos sikeres kötvénykibocsátást hajtott végre. A cég export tevékenységet is folytat Romániában, saját leányvállalatukon, a Dominant Electric S.R.L.-en keresztül, továbbá más országokban is a helyi kereskedő partnerek közreműködésével.

A cég tagja a FEGIME-nek, amely egy villamossági termékeket forgalmazó, családi vállalkozásokat tömörítő beszerzési társaság. A Daniella Villamosság alapító tagja a 2007-ben megalakult FEGIME Hungary Kft.-nek, mely magyar családi vállalkozások közreműködésével kapcsolódik nemzetközi tagcégek láncolatához, az európai szakmai elit vérkeringésébe.

A Daniella Villamosság 2019 óta minden évben elnyeri a MagyarBrands-díjat a Kiváló Üzleti Márka kategóriában, valamint 2021 óta szintén minden évben az Innovatív Márka kategóriában is díjazzák a céget. 2022 és 2023 után 2024-ben is Business Superbrands elismeréssel tüntették ki a vállalatot.

1992-es megalapításakor a cégnél mindössze 4 fő dolgozott, mára azonban stabil és megbízható működésének, valamint partnerei szolgálatába állított szakértői hátterének köszönhetően egy közel 500 fős vállalattá nőtte ki magát, ezzel Magyarország villamossági piacának vezető nagykereskedőjévé vált, és a hazai nagyvállalatok körébe léphetett.

Szóljon hozzá!