ZETApress

hírportál

Williams Miskolctapolcán

Az eredeti Formula?1-es Williams versenyautó Magyarországon az Avalon Parkban! A HELL megvásárolta és kiállította Nico Hülkenberg pole pozíciós Formula?1-es versenyautóját Miskolctapolcán ? tudtuk meg sajtósaiktól.

A HELL ENERGY Magyarország Kft. ? az első magyar cég, amelyik bekapcsolódott a száguldó cirkusz szponzorálásába ? úgy döntött, hogy megvásárolja a 2009/10-es Formula?1-es szezonban támogatott AT&T Williams csapat versenyautóját, hogy azt Miskolctapolcán az idén megnyílt Avalon Parkban kiállítva minden vendég és autó-motorsport rajongó közelről is megtekinthesse. A világklasszis versenyautót Czollner Gyula F1 szakkommentátor leplezte le a mélygarázs bejáratánál kialakított végső helyén.

A piacvezető magyar energiaital-gyártó cég vezetősége úgy döntött, hogy a vállalat nemzetközi sikerének zálogát, a két éven át támogatott Formula?1-es versenyautót szeretné Magyarországra hozni, hogy a cégcsoport legújabb turisztikai beruházásának látogatói testközelből is megcsodálhassák. A miskolctapolcai Avalon Park mélygarázsában kiállított AT&T Williams autó a legmodernebb Formula?1-es versenyautó, mely hazánkban megtekinthető. Korábban csak a kilencvenes évek egyik járműve volt hazánkban. A most Magyarországra érkezett autót olyan nagyszerű Formula?1-es pilóták vezették, mint Rubens Barrichello, Nico Rosberg és az autóval a 2010-es Brazil Nagydíjon pole pozícióból induló Nico Hülkenberg.

? Ez a versenyautó nem csak a Formula?1, hanem immár a HELL történelmének is egy darabja, amelyre igen büszkék vagyunk. Az autó nagyon sokat jelent számunkra, hisz a nemzetközi piacokon elért gyors export sikereinket és a márka ismertségét a Formula?1-es sportág támogatása hozta meg számunkra. Szerettük volna, ha a HELL energiaital fogyasztóinak és természetesen az autó-motor sportág rajongóinak is lehetősége lenne, hogy testközelből is megismerkedjenek egy Formula?1-es versenyautóval. Erre korábban nem volt lehetőség, hiába ad otthont a szezon egyik versenyének Magyarország a Hungaroringen és bárhol a világon testközelből csak itt nálunk az Avalon Parkban lehet megtekinteni ? nyilatkozta Tóth Eszter Anna, a HELL PR-igazgatója.

Szóljon hozzá!