ZETApress

hírportál

Várhidi lett a kapitány

Az MLSZ elnöksége tárgyalásokat folytat az erdélyi Bölöni Lászlóval arról, hogy vállalja el a nagyválogatott szövetségi kapitányi posztját, írtuk meg pár nappal ezelőtt. A romániai kolléga néhány napi gondolkodási időt kért, az elnökségnek viszont gyorsan kellett lépnie. Nyakunkon van ugyanis a november 15-ei székesfehérvári Kanada elleni barátságos meccs. A ripsz-ropsz döntés értelmében arra az összecsapásra Várhidi Péter, az U19-es válogatott edzője készíti fel válogatottunkat.

Váradi a fiatalokkal is szép sikereket ért el. Larnacán a 19 éven aluli labdarúgók Eb-előselejtező tornáján 4:1-re verték Örményországot, így mindhárom meccsüket megnyerve szerezték meg a csoportelsőséget. A fiatal szakembert még az örmények elleni találkozó előtt kérték fel az A válogatott felkészítésére, de nem szállt a fejébe a dicsőség, hanem sikeresen végigvitte a fiatalokkal a megkezdett munkát. Ha a nagyoknál is jól mutatkozik be, talán Bölönire sem lesz szükség igazán.

A ciprusi összecsapás mellett idehaza is rendeztek tegnap mérkőzéseket. A Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutott a Vác a karcagiak 5:0 arányú legyőzésével. Ezt a találkozót a múlt héten halasztották el, s győztese jövő szerdán a Vasassal küzd a legjobb nyolc közé jutásért. Egy találkozót is előre hoztak abból a párosításból, melyen a DVSC 1:0-ra nyert Dunaújvárosban. Itt már lesznek visszavágók is, melyeket 22-én rendeznek.

Adósok vagyunk még a 11-ik forduló hétfői záró mérkőzésének eredményével. A ZTE 1:0-ra verte meg odahaza a Vasast, s ezzel visszavette az első helyet az MTK-tól a táblázaton. Első osztályú hír még, hogy a 19 éves Ivancsics Gellért elhagyta a Sopron csapatát, mert Selymes Tibor edző állítólag az október 21-ei Pécs-Sopron mérkőzés szünetében ? mely 0:0-ra végződött ? durván arcul ütötte őt. Az edző szerint ez csak barátságos paskolás volt, mellyel jobb játékra akarta ösztönözni.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Várhidi maradt a kapitány

Szóljon hozzá!