ZETApress

hírportál

Várhidi maradt a kapitány

Ha a nagyoknál is jól mutatkozik be Várhidi Péter, talán megbízott szövetségi kapitányból kinevezett lehet, írtuk meg november 2-án. Kanadát 1:0-ra győztük le november 15-én irányításával, s a jóslatunk bevált. A minap a jövő év végéig hosszabbították meg a szerződését, s marad egyúttal a 19 éven aluliak irányítója is.

Hétfőn befejeződött az élvonalban is a küzdelem. A Vasas Vácott 1:0-ra nyert, s minkét csapat megtartotta hetedik és utolsó helyét. A forduló többi eredményéről vasárnap már beszámoltunk. A jövő évi szezonkezdet az időjárástól és az MLSZ-től függ.

A hétfő esti Sportcsillagok Gáláját Szekeres István utoljára vezényli le a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnökeként a Budapesti Kongresszusi Központban. Mint október 11-én mi is megírtuk, Tápiószentmártonban lemondott posztjáról, s a január 13-ai rendkívüli közgyűlésre már nem kandidál. A választás lebonyolítására elődjét, Novotny Zoltán rádióriportert kérte fel, akitől csak néhány éve vette át a stafétabotot. Elnökjelöltek egyelőre nem léptek színre, de az elkövetkező négy hétben még sokan megtehetik.

Szóljon hozzá!