ZETApress

hírportál

Pihenőre vonulnak a csapatok

Lezárult az idei fociszezon. A Borsodi Liga csapatai téli pihenőre vonulnak. Ma délután már a tavaszi szezon második fordulóján is túljutottak. Az MTK tovább növelte előnyét. Már pénteken 2:0-ra elverték a ZTE-t, s mivel a DVSC ma 1:0-ra múlta felül a Paksot, a hajdúságiak helyet cseréltek a zalaiakkal.

A fordulót egyébként is a hazai sikerek jellemezték. Tatabánya 4:0-ra verte Pécset, Diósgyőr 1:0-ra REAC-ot, Fehérvár meg 3:1-re Sopront. Volt két vendégsiker is. A Honvéd pénteken 2:1-re nyert Kaposváron, az Újpest meg 3:0-ra ma délután Győrött. Holnap este a forduló utolsó mérkőzésén a sereghajtó Vác a Vasast fogadja, de az eredmény már nem befolyásolja helyezésüket a táblázaton.

Mint tegnap megírtuk, a csapatok szombaton Puskás Ferenc temetésén voltak. Ma már bárki bemehetett a Szent István Bazilika altemplomába, s leróhatta a kriptánál kegyeletét. Délután én is megtettem. Nem volt tömeg, de folyamatosan jöttek az emberek fejet hajtani az évszázad játékosának földi maradványai előtt. Az altemplomban egy héttel meghosszabbították Olasz Ferenc Ecce Homo című kiállítását. A gyönyörű képeket tartalmazó hasonló című album ugyanott kapható.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Várhidi maradt a kapitány

Szóljon hozzá!