ZETApress

hírportál

Körforgás a porondon

Mától új produkciónak tapsolhatunk a Fővárosi Nagycirkuszban. A holnap délutáni premier előtt ma este 7-kor lesz a Ritmus Cirkusz főpróbája a Városligetben. A cirkusz éjjeliőrének szemével láttatják velünk a porondon az örök körforgás történetét.

A tegnapi sajtóbemutatón mi is ott voltunk. Nem az egész műsort, csak öt számot láthattunk, így a kerek történetet nem érthettük meg belőle. Mint Pósfai Zoltán sajtófőnök és Kristóf Krisztián rendező elmondta, a mese szerint a magyarok külföldre mennek, számtalan kaland esik meg velük útközben, de végül mégis hazajönnek, hogy aztán újra útrakeljenek.

A műsorhoz új zenekar is alakult. Nem a szokott magasságban, hanem a porondhoz jóval közelebb helyezkednek el. Megszólal két új hangszer, a cimbalom és a hegedű is. Ez utóbbit egy artistalány kezében is hallhatjuk, aki egy kötélen lógva húzza el a nótánkat. Lesznek még a produkcióban pantomimművészek, színészek, lesz ritmikus gimnasztika csapat, s bemutatkozik egy diplomás sportmenedzser-nő a kötélen. Kiss Kata az rsg-ből érkezik a porondra.

A műsor két hónap alatt készült el. Fellépnek benne a magyar fiatalok mellett kínai artisták is. Csak embereket láthatunk, állatszámok nincsenek. Senki sem higgye, hogy örökre száműzték őket a fővárosból, mert egy újabb műsorban visszatérhetnek. Nagycirkuszunk befogadó cirkusz, s mindig olyan műsorra szerződik, amelyre épp igény van. Évente három új műsort mutat be, s minden érdeklődő igényét ki kell elégíteniük. Legújabb produkciójuk január 4-ig látható.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Jubileum a Nagycirkuszban
  2. Jubileumi Gálaráadás | ZETApress

Szóljon hozzá!