ZETApress

hírportál

Hajós a Dumaszínházban

Kishajóként ringatózik a közönség hullámain Hajós András. A Comedy Central bemutatja színpadán lép fel a humorista! Három napos stand up ünnep és újabb epizódokkal folytatódik a Comedy Central bemutatja, új epizódokat rögzít a humorcsatorna.

Újabb népszerű nevettető csatlakozik a magyar humorcsatorna saját készítésű stand up show-jához Hajós András személyében. A tavasszal új részekkel jelentkező nagysikerű Comedy Central bemutatja színpadán fellépő énekes-műsorvezető egyedülálló előadásokkal készül, hiszen mindig rábízza magát közönségére és rögtönözni is nagyon szeret ? tudtuk meg sajtósaiktól. A fotók az RTL Sajtóklub ? Bársony Bence felvételei.

Senki ne ijedjen meg, András a védjegyévé vált gitárját sem hagyja otthon, így a szarkasztikus szövegű dalok sem hiányoznak majd. Hajós András igazán sokszínű egyéniség. Amellett, hogy dalokat szerez és állandó vendége televíziós műsoroknak, önálló rádióadást is vezet. Sajátos, fanyar humorát áprilistól a Comedy Central nézői is élvezhetik: András a Comedy Central bemutatja vendége lesz.

Nem szeretem előre megírni, mit mondok a színpadon. Inkább sokat rögtönzök és rábízom magam a közönségre hullámaira, amelyeken úgy ringatózom, akár egy kishajó. Ennyi kihívás úgy gondolom, legyen meg a dologban. Tudom, benne van a bukás lehetősége is, de szerintem ettől lesz az egész előadásom életszerű ? árulta el András, akinek azért vannak jól bevált sztorijai is.

Arról mesélek, ami velem történik, így vannak visszatérő történeteim, amelyek közül nagyon sok kötődik a zenéhez. Tehát biztosan viszem magammal most is a gitárom is, mert már úgy hozzám nőtt az évek során, szeretem. Egyébként azt is tervezem, hogy a nézők között kiosztok százezer forintot, hogy többen jöjjenek! ? tette hozzá András a rá jellemző humorával, aki április 1-jén lép majd színpadra a nagy sikerű műsor nyilvános felvételén a New Orleans Pub-ban.

A magyar humorcsatorna saját gyártású stand up show-jának felvételét ismét bárki megnézheti élőben. Április 1-én, 2-án és 3-án a műfaj legismertebb szereplői lépnek színpadra a New Orleans Pub-ban. A stand up műfaj rajongói készülhetnek, hiszen április elején három napig az ő kedvenceiké lesz a főszerep.

A Comedy Central ugyanis birtokba veszi a belvárosi New Orleans Pub-ot, hogy saját gyártású show-jának legújabb részeit rögzítse. A színpadon ezúttal is a műfaj legismertebb képviselői szórakoztatják majd a közönséget, így érdemes mindhárom napra jegyet váltani. A Comedy Central bemutatja legjobb pillanatait pedig bárki visszanézheti majd a humorcsatorna programján.

Április 1-jén: Rekop György, Hajdú Balázs, 3 kismalac, Kertész Ricsi. Április 2-án: Litkai Gergely, Varga Ferenc József, Janklovics Péter, Zsók Levente, Orosz György. Április 3-án: Badár Sándor, Szomszéd néni Produkciós Iroda, Szente-Veres Adrienn, Redenczki Mária, Bruti. A felvételre jegyek az Interticket irodáiban és a Godot Dumaszínházban kaphatók. Jegyrendelés a Dumaszínház oldalán.

Szóljon hozzá!