ZETApress

hírportál

Urak, hölgyek között

Az idei Glamour Women of the Year díjátadón az erősebbik nem képviselőit ezúttal is díjazzák a szervezők. A legsármosabb férfiak kategóriájában a két tehetségkutató, az X?Faktor és a Megasztár szépfiúi is esélyesek, de jelölt még Király Viktor, Kolovratnik Krisztián és Fehér Balázs is.

Kállay-Saunders András és Takács Nikolas is esélyes az elismerésre. Az ország két legnagyobb tehetségkutató versenyében tűntek fel, most azonban ugyanabban a kategóriában indulnak a győzelemért. András a Megasztárban tűnt fel és bűvölte el mindenkit, Nikolas pedig az X?Faktor döntőseként vette le a nézőket a lábukról. A tv2 és az RTL Klub tehetségei most a Glamour Woman of the Year a Legsármosabb férfi kategóriában mérettetik meg magukat. A sportolók között nemrég Talma nyerte el a címet.

Az immáron Magyarországon is hagyománnyá vált Glamour Woman of the Year díjátadó gáláin megszokhattuk, hogy a hölgyek különböző kategóriákban való elismerése mellett az erősebbik nemet is díjazzák. ? Bevallom őszintén, nem kísértem figyelemmel a Glamour Woman of the Year gáláit Amerikában, ahol nagy hagyománynak számít ez a díjátadó, és egyáltalán nem számítottam rá, hogy jelölnek erre a díjra, de nagyon jó érzés ? árulta el Kállay-Saunders András, aki mindig odafigyel a külsejére. ? Próbálok mindig szépen felöltözni, ha kimegyek az utcára. Nem megyek minden nap ruhát vásárolni, de fontos az öltözködés. Nem vagyok márkafüggő, nem muszáj, hogy igényes legyen az adott darab, a lényeg, hogy jól álljon nekem ? tette hozzá a Megasztárban feltűnt tehetséges énekes.

Nagyon meglepett ez a jelölés, mert soha nem gondoltam volna, hogy ebben a kategóriában kerülök a lehetséges nyertesek közé. Szubjektív, hogy kinek, ki tetszik, kit tart sármosnak. Boldog leszek, ha én nyerek, de ez inkább egy kedves gesztus, hogy engem is számításba vettek ebben a kategóriában ? mondta a tekintélyes kalapgyűjteményéről is ismert énekes. ? Persze jólesik a jelölés, hiszen odafigyelek az emberek visszajelzéseire, de bízom benne, hogy a jövőben elsősorban a zenei munkásságom lesz előtérben ? árulta el az X?Faktor döntőse.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Mariann is ringbe száll | ZETApress

Szóljon hozzá!