ZETApress

hírportál

Gabi verseng Magdival

Tóth Gabi Rúzsa Magdi babérjaira tör! A két ex-megasztár újra versenybe száll. Gabi idén már harmadik alkalommal indul a Glamour Women of the Year legjobb énekesnőjének járó elismerésért.

Az előző két évben Zséda és Rúzsa Magdi lett a legjobb, ám most lehet, hogy a vadóc énekesnő lesz a befutó. Az olvasók szavazataiért 2011-ben Tóth Gabi Rúzsa Magdival, Kozma Orsival, Harcsa Veronikával és Németh Jucival küzd.

Rúzsa Magdi és Tóth Gabi több mindenben is hasonlítanak egymásra. Mindkettőjüket fantasztikus hanggal áldotta meg a sors, ugyanabban a tehetségkutató műsorban tűntek fel, és eddig az elmúlt két évben jelölték őket a Glamour Woman of The Year legjobb énekesnői kategóriájában, amelyet tavaly Magdi nyert meg. Idén vajon Gabinak is sikerül ez a bravúr? A március 17-i nagyszabású díjátadón kiderül?

Két csodálatos hang, egy verseny: újra harcba száll egymással Rúzsa Magdi és Tóth Gabi a Glamour Woman of The Year legjobb énekesnő díjáért. A Megasztár harmadik, illetve második szériájában feltűnt énekesnők egyaránt sokat dolgoztak az elmúlt esztendőben, így bármelyikük megérdemelten nyerné el a megtisztelő címet. A márciusi gálán kiderül, Magdi duplázik-e, vagy Gabinak sikerül a győzelem, esetleg nevető harmadikként a többi jelölt, Harcsa Veronika, Kozma Orsi, vagy Németh Juci közül viszi el valaki a díjat.

Egyszer már jó lenne elvinni a díjat, de egyáltalán nem leszek csalódott, ha nem én nyerek. Már az is nagyon jó érzés, hogy eddig minden évben jelölt voltam. Az idei mezőny igen vegyes, és bevallom őszintén, Magdi stílusa áll hozzám a legközelebb, a többiek túl alternatív irányvonalat képviselnek. Én megmaradok a nyers rock and rollnál ? árulta el mosolyogva Gabi, aki az elmúlt évben Elég volt! ? című slágerével hódította meg a rádiókat.

Megtiszteltetésnek veszem, hogy idén újra jelölt vagyok. Ha esetleg újra én vinném haza a legjobb énekesnőnek járó díjat, az a munkám óriási elismerése lenne. Nagyon várom már a díjátadót, mert elég erős ez a mezőny. Izgalmas, hogy részt vehetek benne ismét ? árulta el a tavalyi győztes, akinek Gábriel című dala a tavalyi év egyik legnagyobb slágere volt.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Urak, hölgyek között | ZETApress

Szóljon hozzá!