ZETApress

hírportál

Mariann is ringbe száll

A legsármosabb férfiak mellett egy újabb hölgykategóriát is megismerhetünk. Egykori kollégáival száll versenybe Peller Mariann az idei Glamour Women of the Year gálán a legjobb műsorvezetők kategóriájában.

Tavaly még díjat adott át, idén már a Glamour jelöltjei között van Peller Mariann, aki a volt RTL Klubos kolléganőivel, Ördög Nórival, Liluval és Barabás Évivel, illetve a Class FM délutáni műsorvezetőjével, Vágó Pirossal szemben küzd a Women of the Year címért. A mindig mosolygós Mariann már alig várja a márciusi gálát.

A szőke szépség azonban nem izgul, hiszen ifjú tévésként már a jelölés miatt nyertesnek érzi magát. ? Természetesen nem tartom magunkat ellenfeleknek, hiszen mindannyian jó ismerősök vagyunk, ráadásul Nóri, Lilu és Évi a szakma nagyjai közé tartoznak. Én két éve vagyok képernyőn, így minden túlzás nélkül mondom, hogy megtiszteltetés ebbe a csapatba tartozni ? árulta el Mariann, aki a tavalyi díjátadón beleszeretett a Glamour gálába, de még legmerészebb álmaiban sem gondolta, hogy idén már jelöltként léphet a színpadra. ? Amikor felhívtak a jelöléssel, először alig hittem a fülemnek. Nagyon büszke vagyok, hogy az esélyesek közé kerültem, és köszönöm a bizalmat a közönségnek ? tette hozzá a Story TV és a Rádió1 műsorvezetője.

A kategória idei különlegessége, hogy első ízben került a jelöltek közé rádiós műsorvezető. Vágó Piros, a Class Délután műsorvezetője maga is meglepődött a jelölésén, de nagyon örül annak, hogy hangját ilyen sokan ismerik és szeretik. ? Amikor megtudtam, hogy engem is jelöltek a legjobb műsorvezető díjára, rögtön megnéztem a listát, és bevallom, kihúztam magam: számomra rendkívül nagydolog rádiósként itt szerepelni ? mesélte boldogan Vágó Piros, aki minden kétséget kizáróan az egyik legnépszerűbb női rádiós műsorvezető.

Sikere évek óta töretlen, ő mégis zavarban van, ha titkáról kérdezik. ? Magam sem tudom, mi lehet a titok, és mindig felteszem magamnak a kérdést: vajon jól csinálom? Az biztos, hogy sosem próbáltam többnek látszani, mint ami vagyok. A mikrofon mögött is ugyanolyan természetesen viselkedem, mint a hétköznapokban, remélem, ezt a hallgatók is érzik, és ezért tudok közel kerülni hozzájuk.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Sztáranyukák küzdelme | ZETApress

Szóljon hozzá!