ZETApress

hírportál

Együtt A Körben

Mae (Emma Watson) élete teljesen megváltozik, amikor a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél kapja meg álmai állását ? láttuk A kör (The Circle) című magyarul beszélő, 110 perces, 2017-es, 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma sajtóvetítésén az óbudai Eurocenterben.

A lány villámgyorsan lépdel fel a ranglétrán, így a cég látnoki vezetője, Eamon Bailey (Tom Hanks) megkeresi azzal az ötlettel, hogy See Change nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt. De senki sincs igazán biztonságban, amikor bárki követheti mások minden lépését?

Szia, nem bánod, ha kérdezek valamit? Jobb ember lennél, ha tudnád, hogy a nap 24 órájában figyelnek? Szerinted milyen következményei lennének egy átlátható társadalomnak? Vannak emberek, akiket szeretnénk, hogy átláthatóak legyenek mint a celebek, a bűnözők a saját szórakoztatásunk vagy épp a biztonságunk érdekében ? és olyanok, akiktől elvárjuk, sőt, követeljük az átláthatóságot ? ilyenek a megválasztott képviselőink vagy a rendvédelmi szervek.

Mi A Körben szentül hiszünk az emberek tökéletességében. Amikor a legjobb formánkat adjuk, a lehetőségek korlátlanok. Nincs olyan probléma, amit ne tudnánk megoldani. Meg tudunk gyógyítani bármilyen betegséget, véget tudunk vetni az éhínségnek. És titkok nélkül, a tudás és információ visszatartása nélkül, végre ki tudjuk teljesíteni önmagunkat. Mert tudni jó dolog, mindent tudni még jobb, ezért arra kérünk, csatlakozz te is A Körhöz! ? halljuk a filmben.

Szereplők: Mae Holland ? Emma Watson, Bailey ? Tom Hanks, Annie ? Karen Gillan, Kalden ? John Boyega, Mercer ? Ellar Coltrane, Renata ? Ellen Wong. Alkotók, rendező: James Ponsoldt, forgatókönyv: James Ponsoldt és Dave Eggers, operatőr: Matthew Libatique, zene: Danny Elfman, producer: Anthony Bregman, Gary Goetzman, Tom Hanks és James Ponsoldt, vágó: Lisa Lassek. Bemutató április 27-én a Big Bang Media forgalmazásában.

Szóljon hozzá!