ZETApress

hírportál

Rock-tábor Gárdonyban

Country Fesztivál rock rajongóknak. Rock-tábor őrület a XV. Gárdonyi Country Fesztiválon. Július 23-25-én Gárdonyban újra együtt hódolhatunk az utánozhatatlan country műfajnak! ? tudtuk meg Ollé Ágnestól.

Lesz kirakodóvásár, vidámpark, kézműves sarok, eurobungee és rodeo bika. Idén azonban már nemcsak a felnőtteknek biztosít remek kikapcsolódási lehetőséget a fesztivál: a Disney Csatorna garantálja a fiatalok szórakozását is!

A fiatal fesztiválozók bizonyára ismerik a Rock-tábor című filmet, amely többek között az őrületesen jó zenéjéről, koreográfiájáról híres. A film második része, a Rock-tábor 2: Záróbuli a rock-and-roll zenét, a táncot és a nyár szabadságát ünnepli a Jonas testvérekkel és a tinisztár Demi Lovatóval a főszerepben.

A filmet szeptemberben a magyar rajongók is láthatják a Disney Csatornán, de most a fesztiválozók ízelítőt kaphatnak belőle: megtanulhatják a film koreográfiáját és igazi rock-táborosokká válhatnak. A tánctanulás mellett lesz karaoke, vetélkedő, ügyességi Csináld utánam verseny és természetesen sok-sok ajándék!

A fesztiválon fergeteges táncos show-műsorral is szórakoztatják a fiatalokat a Zoltán Erika Táncstúdió tehetséges növendékei, akik pillanatok alatt nagyon jó hangulatot varázsolnak a színpadra, valamint oktatják is majd a rock-táboros koreográfiát minden órában az igazán elszánt rajongóknak.

Kvízek és játékok is várják az érdeklődőket értékes Disney-nyereményekért, de lesz Ki mit tud verseny, táncpárbaj lányok és fiúk között és a színpadon óriási kivetítőn mindenki megnézheti a Rock-tábor 2 előzetes videó klipjeit is. A műsorvezető a fiatal tehetség, Széles Iza, aki elmondta, ő is nagy Rock-táborrajongó és már alig várja a 2. epizódot.

Színpadi programok a Rock-tábor jegyében nem csak rock rajongóknak: július 23. ? péntek 12:00-14:00, 24. ? szombat 10:00-16:00 és 25. ? vasárnap 10:00-16.00. A fesztivál teljes, frissített programlistája honlapjukon olvasható.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Vége a titkolózásnak | ZETApress

Szóljon hozzá!