ZETApress

hírportál

Meaghan Martin, a sztár

Ma láthatják a rajongók a régóta várt CampRock 2 (Rocktábor 2) videót, a Fire-t. Az új klippet ma 16:30-kor lehet megnézni a Disney Csatornán. Maga a klip tulajdonképpen részlet a filmből, így a nézők egy kis ízelítőt is kaphatnak a Rocktábor 2-ből.

Mint azt már mindenki tudja, a Rocktábor 2-ben két tábor mérkőzik meg egymással, hogy eldöntsék a Sztártábor vagy a Rocktábor zenészei a jobbak. A Rocktábor 2 című filmet már sokan várják Magyarországon is, a bemutató szeptemberben lesz, addig is itt az előző videoklipp az It is on és most jön a Fire! A videókat a Disney Csatornán lehet megnézni ? tudatta Bak Anita.

Az It is on főszereplője Demi Lovato volt és persze a The Jonas Brothers, de a Fire-ben nem ők, hanem két Sztártáboros tüzeli fel a rajongókat Mdot és Meaghan Martin. Vajon ők az új Disney sztárok? Mit lehet róluk tudni? Vajon Meaghan Martin ugyanolyan jól mutat a videóklippben mint Demie?

Meaghan Martin

Meaghan Martin az erős akaratú Tess Tylert alakítja a filmben, aki a tó túloldalán lévő, rivális Sztártábort választja. A táborozók és tanárok ? mindkét táborban ? a mindent eldöntő összecsapásra készülnek. A verseny hevében Tess elbizonytalanodik: már nem biztos benne, hogy jól döntött, amikor hátat fordított a Rocktábornak. ? Tess szerepében az a legérdekesebb, hogy miért olyan, amilyen ? mondja Martin. ? Lehet, hogy undok és manipulatív, de mindenkiben van valami szeretni való ? teszi hozzá.

Martin 1992. február 17-én született a nevadai Las Vegas-ban. Előadói karrierje nagyanyja házában kezdődött, a tűzhely előtt, fakanállal a kezében, amit mikrofonnak használt. ? Folyton produkáltam magam ? mondja.

Még 10 éves sem volt, amikor megtanulta a filmkészítés alapjait: szerepet kapott a Cabbage Patch Kids és a Barbie babák reklámjaiban. ? Akkor kattantam rá a színészetre ? emlékszik vissza. Las Vegas-ban, egy közösségi színházban kezdett játszani, tiniként pedig olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Zack és Cody élete (Disney Csatorna), a Just Jordan (Nickelodeon), stb.

A Rocktábor 2: Záróbuli forgatásának végére Tess pozitív változásokon esik át ? mondja Martin. ? Megtanulja, hogy nem mindig zöldebb a szomszéd fűje. Azok után, hogy mindent mindenkinél jobban akart csinálni, végül rájön, hogy néha másoknak van igazuk. A Rocktábor 2: A záróbuli a csapatmunkáról szól. Nagyon inspiráló ? vallja be Meaghan.

Demi Lovato helyére pályázik?

Martin, a többiekhez hasonlóan, szintén profi énekes, aki már számos slágert tudhat magáénak, mint, például, a When You Wish Upon A Star a Pinokkió 2009-es új változatában. ? De a színészet az első számú szenvedélyem? mondja. Hetente háromszor improvizációs órákat vesz, de jár színésztanárhoz és hangképzésre is. ? Számomra nincs fontosabb, mint a tanulás. Mindig van mit tanulnom ? teszi hozzá.

A jövőjét illetően nagyon tudatos: ? Legfőbb álmom, hogy egész életemben színészkedhessek. Az igazán csúcs az lenne, ha játszhatnék egy Broadway musical-ben New Yorkban, és még több nagyfilmben szerepelhetnék. Persze lépésről lépésre haladnék. Számomra minden munka egy új lehetőség, egy új esély ? vallja az új sztár.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Rock-tábor Gárdonyban | ZETApress
  2. Brigi és Ádi a Disney-n | ZETApress

Szóljon hozzá!