ZETApress

hírportál

Videón a Rocktábor 2.

A Disney Csatorna újabb videoklippel lepi meg a nagy izgalommal várt Rocktábor 2: A záróbuli című filmje rajongóit. Az új klip, a Fire július 14-én, szerdán 16:30-kor debütál. Maga a klip tulajdonképpen részlet a filmből, így a nézők egy kis ízelítőt is kaphatnak abból, ami rájuk vár.

A Fire már a harmadik olyan klip a Rocktábor 2: A záróbuli című filmből, amely Magyarországon bemutatásra kerül, míg a film premierje nálunk szeptemberben várható olyan sztárokkal, mint a Jonas Brothers és Demi Lovato, akik újra összeállnak még egy nagy hatalmas, zenés-táncos nyári bulira ? tudatta Bak Anita.

Az új részben Mitchie (Demi Lovato) és barátai visszatérnek a Rocktáborba, és már alig várják, hogy újra zúzhassanak. Valamennyiük közül a legizgatottabb talán Mitchie, aki a zenélésnél sokkal többet vár ettől a nyártól. A táborban fog lazulni a Connect 3 is, a rock banda, amely épp most fejezte be világkörüli turnéját. Tehát idén is találkozhatunk Shane-nel (Joe Jonas) ? aki ott folytatná Mitchie-vel, ahol tavaly abbahagyták ? és bandája, akik lelki támaszt nyújtanak neki. A gitárlegenda Brown Cesario (Daniel Fathers), a Rocktábor tulajdonosa is készen áll a rock ‘n rollra!

De a tini paradicsomban nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt várnánk. A tó másik oldalán felcsillan a Sztártábor: egy hiper-szuper, nagy lóvés zenei tábor, amelyet Brown egykori bandatársa és irigye, Axel Turner (Daniel Kash) alapított. A Rocktáborban, a maga egyszerűségében, jelen van a szenvedély, a tehetség és az elkötelezettség, de a Sztártábor olyan erőforrásokkal, infrastruktúrával és annyi pénzzel bír, ami elég ahhoz, hogy megszerezze magának a Rocktábor tanárait, és ellehetetlenítse a Rocktábort. Igen ám, de Axel nem számolt Mitchie-vel, aki született vezéregyéniség, és aki megfogadja, hogy megmenti szeretett táborát. Győzzön a jobbik tábor!

Premierje óta a Rocktábort több mint 137 millióan látták, a film zenéje pedig 2,5 millió példányban kelt el világszerte, miközben a lemez 10 felejthetetlen héten át trónolt a Top 10-ben az amerikai Billboard 200-as albumlistáján.

A Rocktábor 2: A záróbuli írója az a Dan Berendsen ? aki a Hannah Montana ? A filmet és a Varázslók a Waverly helyről ? A filmet is jegyzi ? valamint csapata, Karin Gist és Regina Hicks. A történet szereplőit Karin Gist, Regina Hicks, Julie Brown és Paul Brown alkották meg. A film rendezője és társproducere a DGA-díjas Paul Hoen (korábbi munkái a Disney Csatornán a Párduclányok 3. (The Cheetah Girls One World) és az Ugorj be! (Jump In)). A producer Kevin Lafferty, a főproducer pedig Alan Sacks. A Rocktábor 2.: A záróbuli egy Coin Flip Productions Ltd. és Alan Sacks Productions koprodukció.

A Disney Channels Worldwide

A portfólió 94 gyerekközpontú, családi csatornából és/vagy ún. channel feedből áll, ami 169 országban, 33 nyelven érhető el, és többek között olyan márkákat foglal magába, mint a Disney Channel, a Disney XD, a Toon Disney, a Playhouse Disney és a Disney Cinemagic. Kábelen, műholdon és digitális földi sugárzáson keresztül, valamint a disztribúcióért felelős Disney-ABC-ESPN Televisionnel között stratégia partnerség révén a Disney Channels Worldwide több százmillió nézőhöz jut el világszerte.

A The Walt Disney Company EMEA

A TWDC a családi szórakoztatás terén sokoldalú és piacvezető, nemzetközi médiacég, amely öt üzleti szegmensből áll: tévécsatornák, vidámparkok és nyaralóhelyek, tévé- és mozifilmek, fogyasztási cikkek és honlapok.

A TWDC több mint 70 éve van jelen Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (Europe, Middle East and Africa ? EMEA). Összesen 23 országban több mint 5500 embert foglalkoztat. A TWDC, mint a régió egyik legjelentősebb filmforgalmazója, olyan sikerfilmekkel büszkélkedhet, mint a Disney/Pixar animációs filmje, az Fel!, vagy az igazi kasszasiker, a 3D-s Alice Csodaországban. A TWDC, mint Európa egyik legfőbb televíziós tartalomszolgáltatója számos saját márkás és márkázatlan csatornát működtet (pl: ESPN csatornák) és műsort szolgáltat ? többek között olyan sikersorozatokat is, mint a Lost vagy a Született feleségek, amely a fiatal felnőttek tíz legkedveltebb amerikai sorozatának egyike Franciaországban, Németországban, Olaszországban és az Egyesült Királyságban is.

2 hozzászólás

  1. Jók a képeitek!

Visszajelzések

  1. Meaghan Martin, a sztár | ZETApress