ZETApress

hírportál

Brigi és Ádi a Disney-n

Magyar tini-sztárokkal forgatott a Disney. Némethy Brigitta és Dandó Ádám énekli a Rocktábor 2 főcímdalát ? tudatta Bak Anita.

A magyarországi Disney Csatorna ma bejelentette, hogy két tehetséges énekes, Némethy Brigitta és Dandó Ádám énekelték fel a várva várt Rocktábor 2: Záróbuli című filmből a Wouldn?t Change A Thing című számot. A dalhoz készült exkluzív videoklip először július 31-én, szombaton, 11:55-kor kerül adásba, és ezzel megkezdődik a visszaszámlálás a film szeptemberi premierjéig.

Brigitta és Ádám dala is felkerül ? az összes többi dallal együtt ? a Rocktábor 2: Záróbuli filmzenéit tartalmazó lemezre, amely szeptember 6-án kerül a boltok polcaira. A különleges videoklip pedig csakis a Disney Csatornán lesz látható. A klip cselekménye egy egyszerű szerelmi történet, Brigittával és Ádámmal a főszerepben, akik felidézik a film egyes részleteit. A magyar változat klipje hű mása az eredetinek, amelyben ezt a szerelmes duettet Mitchie (Demi Lovato) és Shane (Joe Jonas) adja elő. A magyar klip, bónuszként rajta lesz a Rocktábor 2: Záróbuli DVD-n.

Az ígéretes tehetséget, Némethy Brigittát akkor fedezték fel, amikor 2009-ben megnyerte a Légy te is Jetix sztár! ? elnevezésű tehetségkutató műsort. Azóta óriási sikereket ért el, fellépett már számos színvonalas televíziós produkcióban, többek között versenyezni fog majd az X Factor-ban. Brigitta tavaly Kovácsovics Fruzsinával énekelt fel egy duettet, Hazatalálsz címmel. A dal Fruzsi albumán jelent meg, amely komoly tévés-rádiós nyilvánosságot kapott, és megalapozta Brigitta jövőjét is.

Dandó Ádám (Ádi) 23 éves énekes és a feltörekvő pop-rock csapat, az InterYou tagja, amelyben basszusgitározik és vokálozik. A banda első kislemeze, az Érted éltem, amely februárban jelent meg, nagy sikert aratott. A nagylemez megjelenése, az EMI gondozásában, szintén idén várható.

Maciej Bral, a Disney Csatorna kelet-közép-európai alelnöke és ügyvezető igazgatója így kommentálta a hírt: ? A helyi sztárokon keresztül lehetőségünk nyílik közelebbi kapcsolatba kerülni a gyerekekkel, ők pedig ez által közelebb érezhetik magukhoz a Disney nemzetközi produkcióit. A zene központi szerepet játszik a Rocktábor 2: Záróbuli című filmben, nagyon jó volt együtt dolgozni Brigittával és Ádámmal. Reméljük, hogy a magyar gyerekek és családjaik élvezettel hallgatják majd a dalokat.

Fantasztikus dolog együtt dolgozni a Disney Csatornával, a dal remek, és Ádámmal nagyon élveztük a klipforgatást is. A Rocktábor 2: Záróbuli az ének és a tánc ünnepe, amely minden gyerkőcöt arra csábít, hogy beszálljon a buliba! ? mondta Brigitta.

A premier óta már több mint, 137 millióan látták a Rocktábort. A Jonas Brothers és Demi Lovato most pedig arra készül, hogy szeptemberben felrázza Magyarországot a Rocktábor 2-vel, ezzel az ízig-vérig rock ?n roll musicallel, amely a zene, a tánc és a nyár adta szabadság ünnepe, és arra is emlékezteti nézőit, hogy nem csak a cél a fontos, hanem az odavezető út is, amelyet élvezni kell.

A Disney Csatorna jelenleg a Rocktábor 2: Záróbuli egyes részleteiből készült klipeket, zenei csokrot sugároz, pl. a Wouldn?t Change A Thinget olyan sztárok előadásában, mint Demi Lovato és Joe Jonas.

Szóljon hozzá!