ZETApress

hírportál

Vége a titkolózásnak

Jön! Kiderült a Rocktábor 2 premierjének időpontja. A Jonas Brothers és Demi Lovato készen állnak, hogy megmutassák, milyen egy fergeteges nyár a Rocktábor 2: Záróbuli című filmben, ebben az ízig-vérig rock ?n roll musicalben.

Ez a zene, a tánc és a nyár adta szabadság ünnepe, és arra is emlékezteti a nézőit, hogy nem csak a cél a fontos, hanem az odavezető út is, amelyet élvezni kell. A film magyarországi premierjét eddig nagy titkolózás övezte, de ma a Disney Csatorna bejelentette, hogy a Rocktábor 2 szeptember 18-án, szombaton, 10 órakor debütál a csatornán ? tudtuk meg Bak Anitától.

A magyarországi rajongók igazi csemegére számíthatnak, hiszen a Rocktábor 2: Záróbuli felvonultatja az összes kedvenc szereplőt, akik újra kieresztik hihetetlen hangjukat, világszínvonalú koreográfiákat adnak elő, vagyis benne lesz minden, amiről ez a zenés szuperprodukció ismert. Premierje óta a Rocktábort több mint 137 millióan látták, a film zenéje pedig 2,5 millió példányban kelt el világszerte, miközben a lemez 10 felejthetetlen héten át trónolt a Top 10-ben az amerikai Billboard 200-as albumlistáján. A film vadiúj zenéje szeptember 6-tól lesz kapható a lemezboltokban.

Főszerepben a Jonas Brothers és Demi Lovato

Ez idei nyári buli egy frenetikus Rocktáboros összejövetellel veszi kezdetét. Valamennyi táborozó visszatért, és már alig várják, hogy újra zúzhassanak. De ebben a tini paradicsomban nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt várnánk. A tó másik oldalán felcsillan a Sztártábor: egy hiper-szuper, nagy lóvés zenei tábor, amelyet Brown egykori bandatársa és irigye, Axel Turner alapított. A Rocktáborban, a maga egyszerűségében, jelen van a szenvedély, a tehetség és az elkötelezettség, de a Sztártábor olyan erőforrásokkal, infrastruktúrával és annyi pénzzel bír, ami elég ahhoz, hogy megszerezze magának a Rocktábor tanárait, és ellehetetlenítse a Rocktábort.

A Jonas Brothers és Demi Lovato nyilatkozata

A főszerepben a The Jonas Brothers és Demi Lovato, akik az általuk megformált karakterekről és a filmről nyilatkoztak. ? A Rocktábor 2-ben az én történetemben lesz egy kis Rómeó és Júliás beütés. A karakterem, Nate, beleszeret egy lányba, aki a tó túloldalán táborozik. A lány nem más, mint a Sztártábor vezetőjének lánya, ezért Nate-nek titokban kell átszöknie hozzá. Ez egy tiltott szerelem édes története ? és szuper zenék kísérik. Tényleg nagyon klassz ? mondta Nick Jonas.

Az általam megformált figura pedig a kicsik csapatának vezetője lesz, és ez a helyzet rengeteg vicces-mókás jelenet forrása lesz. A kicsik a Rocktábor újoncai, így nekem kell a szárnyaim alá vennem őket ? nyilatkozta Kevin Jonas.

Sokkal több dráma, szerelem és zene lesz benne, mint az első részben. Több és jobb, mint az eredeti film volt, ráadásul tele van őrületes táncelemekkel. És a film zenéje is óriási. Az általam játszott karakter és én nagyon én nagyon sokban hasonlítunk. Amikor az első részt forgatni kezdtük, még sosem szerepeltem közönség előtt. Félénk voltam és bizonytalan, és Mitchie is pontosan ilyen volt az első részben. Most azonban már sokkal magabiztosabb vagyok, pont, mint Mitchie a Rocktábor 2-ben. Én is készen állok a kihívásokra, akárcsak Mitchie a második részben. Élvezetes dolog őt játszani, és jól érzem magam ebben a szerepben ? vallotta be Demi Lovato. A Rocktábor 2 (CampRock2) premierje Magyarországon szeptember 18-án lesz látható.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Példamutató sztárok | ZETApress

Szóljon hozzá!