ZETApress

hírportál

Michelisz a Dunán

MicheliszNorbertÉlőben közvetíti a Duna a vasárnap kezdődő túraautó-világbajnokság magyarországi fordulóját. A több mint háromórás műsorfolyamban a WTCC mellett szintén élőben látható az Auto GP verseny, valamint a csatorna beszámol a Mercedes VIP futamról is ? tudatta az MTVA Sajtóiroda.

A Duna vasárnap 12:20-as kezdettel élőben jelentkezik a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) harmadik legrangosabb versenysorozatával, a WTCC-vel. A magyarországi futamokon rajthoz áll Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport versenyzője is, aki tegnapelőtt a Duna mentén tartott autósbemutatót, előtte pedig a múlt heti szlovák futamon felállhatott a dobogó harmadik fokára, és saját bevallása szerint idén megismételhető tavalyi futamgyőzelme a Hungaroringen.

A túraautó futamok mellett a Duna az Auto GP versenyt is élőben közvetíti, ahol rajthoz áll Kiss Pál Tamás autóversenyző, az MTVA F1-es stábjának egyik állandó szakértője is. A csatorna az élő közvetítések mellett beszámol továbbá a Mercedes VIP futamról is. A Dunán 12:20-kor kezdődő közvetítés stúdió műsorvezetője Bobák Róbert lesz, a futamok pedig Knézy Jenő kommentálásában hallhatók. A közmédia egy mini stúdióval is jelentkezik a helyszínről, ahol Szujó Zoltán és Wéber Gábor exkluzív interjúkkal várják a képernyők előtt ülőket.

A WTCC versenysorozat iránti megnövekedett érdeklődést mutatja, hogy a múlt heti szlovák forduló nézettsége ? közel százezren nézték és több mint 400 ezer néző kapcsolódott be a Duna közvetítésébe ? magasabb volt, mint a tavalyi legnézettebb magyar futam. A Duna a május 19-i ausztriai futamot is élőben közvetíti majd.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Michelisz 2. a Ringen | ZETApress

Szóljon hozzá!