ZETApress

hírportál

Május 1 a Duna mentén

besenyeiLégi és földi parádé lesz jövő szerdán az MTVA-val ? derült ki a Duna parti sajtótájékoztatón. A nagy futam elnevezéssel május 1-jén Budapest belvárosában káprázatos légi- és aszfalt-show várja a helyszínre kilátogatókat és az m1 nézőit. A parádén rajthoz áll többek között Besenyei Péter, Michelisz Norbert és Talmácsi Gábor is.

A tavalyi Vodafone Belvárosi Nagydíjhoz hasonló szabadtéri rendezvényre számíthatnak mindazok, akik május 1-jén ellátogatnak Budapest belvárosába, a Duna partra. Az utcai rendezvény már reggel 8-kor kezdetét veszi versenyautó kiállítással, amit az érdeklődők a Magyar Tudományos Akadémia előtti paddockban tekinthetnek meg egészen 16:30-ig. A légi show-műsor 13:45-kor kezdődik Besenyei Péter műrepülővel, aki a Parlament előtti rakpartról felszállva kezdi meg egyéni bemutatóját. Besenyei produkcióját Illés Tamás és Veres Zoltán műrepülők egyéni bemutatója követi 14:15-től, majd 14:30-tól Flying Bulls old timer repülők foglalják el a légteret.

A légi parádét egy fergeteges aszfaltshow követ az Erzsébet tér?Lánchíd?Clark Ádám tér útvonalon. 15 órától összesen hat túraautó, köztük Michelisz Norbert és gyári Hondája foglalja el a Lánchidat és környékét. A WTCC bemutatót GP és Speed EuroSeries autók bemutatója követi, majd Talmácsi Gábor is nekiindul körözni az ideiglenes versenypályán. Az eseményről a közmédia a Széchenyi István térről, egy open air stúdióból jelentkezik. A parádékat Szujó Zoltán és Wéber Gábor közvetítik, a helyszíni riporter pedig Bobák Róbert lesz. Az MTVA összesen 24 kamerával közvetíti az eseményt. A parádé online is követhető a Hírado.hu weboldalon.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Michelisz a Dunán | ZETApress

Szóljon hozzá!