ZETApress

hírportál

Talma remekelt Motegiben

A hetedik rajtkockából vágott neki a 17 körös Japán Nagydíjnak ma reggel Talmácsi Gábor és a 4. helyet szerezte meg. Tóth Imre a 20. kockából indulhatott, 13. lett és ezzel három pontot szerzett a 250cc-ben. Nem a szombati időmérőn, hanem a pénteki szabadedzésen döntötték el a rajtsorrendet, mivel a tegnapi felhőszakadás miatt az időmérőt törölték. Talmának ? aki az első két futamon 19 pontot szerzett ?, eddig csak egy motorja volt, de reméli, hogy a jövő hétvégi jerezire megkapja végre a másodikat is!

A 125cc-ben is rajthoz álltak

A verseny napján is változatos időjárás fogadta a versenyzőket Japánban, a bemelegítő edzésen még alig volt nedves az aszfalt a 125-ösök számára, majd egy hatalmas felhőszakadás jött, majd a versenyt már ismét napsütésben kezdték. Johann Zarco a tizennyolcadik helyről vágott neki a húszkörös versenynek ? tudatta a menedzsment.

Sajnos azonban már a rajtrácson technikai problémái adódtak, és csak a mezőny után rajtolhatott el. A verseny elején a harmincadik helyezés körül motorozott, folyamatosan felzárkózott és a verseny felénél már a huszadik volt. Végül nyolc körrel a vége előtt feladni kényszerült a versenyt és a boxba ment. Zarco már a következő versenyre koncentrál, melyet Jerezben rendeznek a jövő héten.

Már a rajtrácson gondom volt a motorral, ezért csak a boxutcából indulhattam a többiek után. A motor jobb lett, és a huszadik helyig fel tudtam jönni, de újra előjött a hiba és be kellett fejeznem a versenyt. Nem szomorkodom, előre nézek, hiszen a célom, hogy Jerezben újra pontokat szerezzek ? mondta el Johann Zarco.

Megtört a lendület Tbilisziben

Nem sikerült folytatni a pénteki sikert a grúziai 58. Judo Európa-bajnokságon. A 73 kg-os Ungvári Attila és a 70 kg-os Mészáros Anett kikapott a bronzmeccsen, így mindketten az 5. helyen végeztek. A 81 kg-os ifjabb Nagysolymosi Sándor és a 63 kg-os Gáspár Eszter helyezetlenül fejezte be a küzdelmeket. Ma három nehézfiúnk küzd a sikerekért, míg lányaink már nem lépnek az Eb-n a tatamira.

A Toyoták indulnak az élről Sakhirben

A Bahreini Nagydíj tegnapi időmérő edzésén Trulli (Toyota) szerezte meg az első rajtkockát, míg mellőle csapattársa, Glock indulhat. Mögülük Vettel (Red Bull-Renault) és Button (Brawn-Mercedes), míg a harmadik sorból Hamilton (McLaren-Mercedes) és Barrichello (Brawn-Mercedes) vághat neki délután az 57 körös, 308 kilométeres futamnak az 5412 méteres aszfaltgyűrűn.

Nem maradt mára élvonalbeli találkozó

Hét találkozót rendeztek tegnap a Soproni Ligában. Debrecen 3:1-re verte a vendég Kecskemétet, így továbbra is egy ponttal leszakadva követi az éllovas Újpestet. A többi mérkőzésen is jobbára a hazaiak győztek: a Győr 4:1-re verte a Paksot, a ZTE 3:1-re a Vasast, a Fehérvár 2:1-re a Diósgyőrt, míg a Haladás csak 1:0-ra a sereghajtó REAC-ot. A Kaposvár 5:2-re nyert Siófokon, míg a Nyíregyháza?MTK találkozón gólnélküli döntetlen született.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Kanada nem kegyelmezett
  2. ZETApress » Jerezben folytatják

Szóljon hozzá!