ZETApress

hírportál

Jerezben folytatják

A dél-spanyolországi Jerezben folytatódik a Gyorsasági Motoros Világbajnokság idei szezonja. A gyönyörű napsütéses május elsején a 125-ösök kezdték a programot, a szabadedzéssel. Johann Zarco számára nehezen indult a hétvége, ugyanis problémái adódtak a fékkel, de a motor nagyszerűen teljesített ? tudatta a menedzsment.

Zarco a huszonegyedik helyen zárta a szabadedzést. A fiatal versenyző a mai időmérőn javíthat, remélhetőleg technikai gondok nem hátráltatják majd abban, hogy minél előrébb végezzen. A 250cc-sek szabadedzésén Talmácsi Gábor az ötödik legjobb időt motorozta. Sajnos a beígért 2. motort nem kapta meg.

Nem panaszkodom jól összehangolódtunk a motorral ezen az edzésen, amely jó előjel lehet a hétvégére. Voltak gondjaim a fékkel, egyszerre sosem fogott a két fékem, de ezt a problémát holnapra javítjuk, és szerintem gyorsabb körökre leszek képes. Fontos a jó rajt pozíció, szeretnék előkelő helyről indulni ? mondta el Johann Zarco.

Pattra pattogó labdák

Tegnap a Soproni Liga 26. fordulójában három döntetlen is született. A Győr?Vasas és a Fehérvár?ZTE mérkőzés 1:1-es, míg a Nyíregyháza?Paks 2:2-es eredményt hozott. Három mérkőzésen a házigazdák győztek. Debrecenben Kaposvár 4:1-re, Szombathelyen a Honvéd 1:0-ra maradt alul.

Kecskeméten a REAC a szünetben még 3:2-re vezetett, de a házigazdák végül 5:3-ra nyerték a mérkőzést. Hét közben a rákospalotaiakat otthagyta edzőjük. Hevesi Tamás énekes ? aki a Fradi női focicsapatának kispadjáról érkezett ? kilenc forduló után önként és dalolva távozott.

Fél tucat gól az osztrákoktól

Tegnap megkezdődött a rájátszás az alsóházban az A-csoportos jégkorong világbajnokságon. Fiaink Zürichben a lettektől szerdán vereséget szenvedő osztrákoktól 6:0-ra kikaptak, így továbbra is pont nélkül állunk. Bernben a holnapi ellenfél, Dánia 3:1-re verte a németeket, így a kiesés elkerülése számunkra egyre elkerülhetetlenebb.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Déli rajt Jerezben
  2. ZETApress » Talma nem indul Le Mansban!

Szóljon hozzá!