ZETApress

hírportál

Déli rajt Jerezben

Csodás napsütésben motorozhattak a Gyorsasági Motoros Világbajnokság résztvevői Jerez de la Fronterában, bár délutánra eléggé felerősödött a szél. A szezon előtt a versenyzők már megismerhették ezt a pályát, most versenyen is bizonyíthatnak ? tudatta a menedzsment.

A 125cc kategóriában induló Johann Zarco a délelőtti szabadedzésen jól teljesített, már nem volt annyi problémája az Apriliával, de elvégeztek néhány változtatást délutánra. Zarco remekül kezdett és sokáig előkelő helyen állt, majd az egyik kanyarban lekényszerült a pályáról, de bukás nélkül vissza tudott jönni a pályára és sikerült még gyors köröket mennie. A fiatal tehetség a tizenkilencedik helyről indulhat.

A 250cc-ben induló Tóth Imre is a 19. helyről vághat neki holnap déli negyed 1-kor a mai futamnak. Talmácsi Gábor a pénteki szabadedzés 5. helyénél gyengébben teljesített, csak a tízedik rajthelyről indulhat.

Ez egy jó rajthely holnapra ahhoz, hogy a pontszerző helyezésekért csatázhassak. Voltak gondjaim az időmérő alatt, ez egyik kanyarban a pályáról is lementem, de nem estem el, és az edzés végén újra gyors körökre voltam képes. A végén tudtam még újítani és a 19. helyről várom a holnapi rajtot. Szeretném befejezni a versenyt, és pontokat szerezni ? mondta el Johann Zarco.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Zarco három pontot szerzett

Szóljon hozzá!