ZETApress

hírportál

Zarco három pontot szerzett

A napsütés és erős szél fogadta vasárnap reggel a versenyzőket Jerezben. Johann Zarco jól teljesített a bemelegítő edzésen, majd a szombati időmérő alapján a tizenkilencedik rajtrácsra állhatott fel a 125-ösök versenyén ? tudatta a menedzsment.

A fiatal tehetség egy rossz rajtot követően lépésről-lépésre zárkózott fel, és előzte meg vetélytársait. A kockás zászló a tizenharmadik helyen találta Zarcot, amely remek eredmény az újonctól. A most megszerzett hárommal együtt már 3,5 pontja van Johann-nak, jelenleg tizenkilencedik összetettben. A végeredmény: 1. Smith, 2. Gadea, 3. Marquez? 13. ZARCO.

Elégedett és boldog vagyok ezzel az eredménnyel, pontot akartam szerezni és három is sikerült. A motorom a hétvége során most volt a legjobb, remekül éreztem magam versenyzés közben. Nagyon várom már a következő futamot, ami számomra hazai verseny lesz. Szeretnék jól szerepelni otthon! ? nyilatkozta Johann Zarco.

A 250-esek futamán a tízedik helyről induló TALMÁCSI Gábor 7. lett, s kilenc pontot szerzett. Ezzel már 28 pontja van. TÓTH Imre a 19. rajthelyről a 16-ra hozta be az Apriliát, így továbbra is három pontja van.

Kiestünk az A-csoportból

Jégkorong válogatottunk koradélután Zürichben 5:1-re kapott ki a dánoktól, míg az alsóházi rájátszás másik mérkőzésén az osztrákok 1:0-ra verték meg a németeket. Fiaink a ma déli berni, németek elleni mérkőzés eredményétől függetlenül visszaestek a Divízió 1-be, míg a másik kieső a zürichi Dánia?Ausztria mérkőzés vesztese lesz. Ellenfelünk Szlovénia, Horvátország, Lengyelország, Nagy-Britannia és Dél-Korea válogatottja lesz a pénteken kijelölésre kerülő helyszínen.

Leszakad az Újpest

Nem bírtak a lila-fehérek a Diósgyőrrel. Tegnap este a Megyeri úton gólnélküli első félidőt követően 2:2 lett a végeredmény, így az Újpest négy ponthátránnyal áll a második helyen a listavezető Debrecen mögött. Tegnap a Bőcs?DVSC II mérkőzésen 0:0-s döntetlen született, így a Fradi szombati győzelmével már biztos feljutó az NB II Keleti csoportjából.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » A németektől is kikaptunk

Szóljon hozzá!