ZETApress

hírportál

Kanada nem kegyelmezett

Tegnap este Zürichben 9:0ra kaptunk ki Kanadától az A-csoportos jégkorong-világbajnokságon. Csoportunkban a fehéroroszok 1:1-es döntetlent követően a szétlövésben 2:1-re verték a szlovákokat. Két forduló után Kanada 6 ponttal áll az élen, a szlovákoknak 4, a fehéroroszoknak pedig 2 pontjuk van. Mi pont nélküli sereghajtók vagyunk, s holnap délután a fehéroroszokkal játszunk.

Míg külföldön jégre lépett válogatottunk, itthon a zöld gyepen zajlott a küzdelem. Az NB II Keleti csoportjában a 23. fordulóban az FTC 3:0-ra verte az ESMTK-t Csepelen, s előnye már behozhatatlannak látszik. A Nyugati csoportban szorosabb a mezőny: a Gyirmót 1:0-ra verte Felcsútot, s így átvette a vezetést a Kaposvölgyével 1:1-et játszó PMSC-től.

A zárónap Grúziában sem hozott sikert

Legjobb magyarként Hadfi Dániel hetedik lett a Tbilisziben rendezett 58. Judo Európa-bajnokság befejező, vasárnapi versenynapján. A 100 kilós kategóriában érdekelt Hadfi a görög Dionüszosz Iliadisz ellen iponnal nyert, a folytatásban aztán kétszer is kikapott. A nap másik két magyarja, a 90 kg-os Madarász Tamás és a 100 kilónál is nehezebb Bor Barna egyaránt kikapott az első meccsén, így helyezetlenül zárt. Hölgyeink tegnap már nem is küzdöttek, így a szombati eredményt sem tudtuk megismételni.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Folytatás az alsóházban
  2. Daily News About Sport : A few links about Sport - Wednesday, 29 April 2009 07:17

Szóljon hozzá!