ZETApress

hírportál

Tovább nőtt a Fradi-előny

Az NB II Keleti csoportjában a listavezető Fradi a nyomában lihegő Bőst fogadta az Üllői úton, 12 ezer néző előtt. A Borsod megyeiek 4:1-re kikaptak, így hátrányuk hat pontra nőtt a zöld-fehérek mögött. Nyugaton a Kozármislényben 2:0-ra győző Pécs négy ponttal vezet a Tatabányával otthon csak 1:1-et játszó Gyirmót előtt. Az előző fordulóból elhalasztott Ajka?Gyirmót mérkőzést 18-án, szerdán pótolják.

A Soproni Ligában tovább tart az élen az Újpest és a Debrecen versenyfutása. Pénteken a lilák 2:0-ra nyertek Szombathelyen, tegnap meg a Loki otthon verte meg 4:0-ra Nyíregyházát. Rákospalotán gólnélküli, míg Kispesten 1:1-es döntetlent ért el a Győr és a Paks. Fehérvár Kecskeméten kapott ki 2:1-re, míg Siófok a Fáy utcában győzte le 1:0-ra a Vasast.

Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata nem csak a BL-ben, de otthonában, a hazai bajnokságban is remekelt. Tegnap délután a Pick Szeged 29:24-es legyőzésével megnyerte az alapszakaszt. Következhet a rájátszás a bajnoki címért, az újabb BL-beli indulásért.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » All Star Kosárlabdagála
  2. ZETApress » Megint nőtt a Fradi-előny

Szóljon hozzá!