ZETApress

hírportál

Elsőkből lettek utolsók

Nem sikerült az ismétlés a Politikus válogatottnak a XIII. Valentin-napi Páros Teniszkupán. A tavalyi győztesek tegnap a Tabán Tenisz Centerben csak negyedikek lettek. Győztes a Művész-sportoló, második az Újságíró, harmadik a Sztármenedzser válogatott lett. Fotóink Lantai József felvételei.

A versenyzőknek kellett a szénhidrát, erről az Ízvarázs Bt. gondoskodott. Délben gulyáslevest, diós és mákos tésztát szolgáltak fel, de pogácsák egész nap bőségesen álltak az asztalokon. Folyt a bor, a sör és a pálinka. Aki épp szabad volt, a Speed Stacking, a Sport Poha-Rak asztalánál gyakorolhatta a három-, hat-, vagy tíztagú gúlák felépítését.

Mága Zoltán hegedű-virtuóz is meglátogatta a teniszezőket, de csak nézelődött. Annyira beleszerelmesedett decemberben a fogathajtásba, hogy este is inkább egy lovas bált választott a Gundel étterembeli díjátadó gála helyett. A győzteseknek és helyezetteknek Besenyei Péter műrepülő világbajnok adta át az értékes trófeákat. A szponzorok jóvoltából számos különdíj is gazdára talált. Pintér Sándor belügyminiszter saját díjait beadta a tombolanyeremények közé. Egy-egy szelvény kétezer forint volt, s a bevétellel az Egészség Hídja Összefogás Alapítványt és a Speed Stacking programot támogatták.

A csapatok összeállítása

Újságíró válogatott: Berkes Kornélia ? Aczél Endre, Hájos László csk. ? Regőci Attila, Korpa Béla ? Litván Károly, Pátkai Róbert ? Bresztyenszky László, B. Tóth László ? Fehér Zoltán, Oltványi Tamás ? Bauer Róbert, Nagy Attila ? Tettamanti Béla, Orodán Sándor ? Marczali László ? Egerszegi Csaba.

Művész-sportoló válogatott: Perényi Gizella ? Dani Péter, Rakonczai Imre csk. ? Rakonczai Viktor, Szikora Róbert ? Málics Ferenc, Mészáros Gyula ? Czuprák János, Balogh Gábor ? Márton Kálmán, Sebők Vilmos ? Sallai Sándor, Tahi Tóth László ? Székhelyi József, Karsai István ? Lippai László ? Hajas László.

Politikus válogatott: Pintér Sándor ? Temesvári Andi, Stumpf István csk. ? Balázs György, Szűcs Lajos ? Bohács Zsolt, Szilvásy György ? Juhász Ferenc, Mádi László ? Tóth Ferenc, Vitányi István ? Kerényi János, Baja Ferenc ? Karácsony Mihály, Veres János ? Varga Zoltán ? Puch László.

Sztármenedzser válogatott: Dani Vilmos ? Varga Papp Ágnes, Nagy József csk. ? Justin István, Karl Imre ? Rizó Mihály, Schmidt Győző ? ifj. Szilvásy György, Hülvely István ? Márky Jenő, Rieb György ? Szilvásy Miklós, Horváth István ? Berki Krisztián, Györgyi Kálmán ? Harcsár István ? Boros Péter.

Valentin-nap lévén a meghívottak párjukkal érkeztek este a Gundel étterembe. Az estélyi ruhás hölgyek és szmokingos urak hajnalig mutattak. A svédasztalos vacsorát követően a Katerina Divatszalon bemutatóját, majd társastáncot láthattuk. Utánuk a Megasztáros Bencsik Tamara és Széles Iza énekelt. Fellépett Payer András és Böröczky József is. Biztonságunkra a Szentinel Kft. vigyázott, de különösebb gondjuk nem akadt. Senki sem akart hívatlanul bemenni sem a pályákra, sem az étterembe. A szokásos lejm-banda el se mert jönni, mások is megoldhatnák már végre a távol tartásukat!

Regőci Attila főszervező elmondta, hogy a játékosok legközelebb május 28-án, szombaton találkoznak a XV. REGŐ?MAFC Páros Teniszkupán, a Hauszmann Alajos utcában, ahol tavaly is remek küzdelmeket vívtak. Reméljük, hogy augusztus 26-28-án a XVI. Magyar Borok Útja Rallye is megrendezésre kerül! Nem szakadhat meg ez a másfél évtizedes remek sorozat!

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Megint teniszezhetünk | ZETApress
  2. Szeressük egymást idén is! | ZETApress

Szóljon hozzá!