ZETApress

hírportál

Attila rombolva nyert

Pataki Attila nyerte meg ma délben a művészek és sportoló részvételével lebonyolított Adrenalin Kupa kettes-fogathajtó versenyt. Segédhajtója Lázár Vili volt. Második Mészöly Géza (UTE), harmadik a csapatát kereső Talmácsi Gábor lett. Ők Lázár Zoli fogatát hajtották.

A 12 akadályt 12 hírességnek kellett leküzdeni, s mögöttük a Lázár testvérek felváltva álltak a fogaton. Egy-egy verőhiba 3-3 másodperccel növelte a menetidőt, így nem csak a gyorsaság, de a hibátlan kapuvétel is számított. Attila és Gábor 2-2 kaput döntött fel, a 2. helyezett Géza viszont egyet sem, de a szabályok szerint mégis egy romboló lett a sikeresebb. Az egy verőhibások között Stohl András lett a legjobb az 5. helyével.

Gyurta Dani helyett elindult a versenyen a tegnapi lovaglást kihagyó Baumgartner Zsolt is, de egy hibájával csak a 9. helyre hozta Vili fogatát. Mögötte a tavalyi bajnok Mága Zoltán, az örök mókamester Fábry Sándor és Lagzi Lajcsi végzett egy-egy hibával. Akadtak Géza mellett még négyen hibátlanok is. Pruckner László (FTC) 4. Faragó András 6. Szujó Zoltán 7. Balogh Gábor 8. lett.

Fradi?Újpest békés egymás mellett ülés

A versenyt értékelő sajtótájékoztatón ? ahol László és Géza egymás mellé telepedett ? mindenki felszabadultan ökörködött. Megtudtuk, hogy Mága Zoli hagyományos újévi koncertjén Lagzi Lajcsi is fellép, míg Pataki Attila pár nappal korábban Karácsonyi koncertet ad az Arénában. Fábry a legközelebbi show-ban magyarázza meg utolsó előtti helyét, míg Stohl szerint a ló-szeretet az igazi ValóVilág. Kérdésemre elmondta, hogy a három kiskutya mellé nem visznek be három kiscsikót a ValóVillába, pedig régóta tudjuk, hogy a ló az ember legjobb barátja!

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. A Talma?Lázár páros sikere | ZETApress
  2. Elsőkből lettek utolsók | ZETApress

Szóljon hozzá!