ZETApress

hírportál

Szeressük egymást idén is!

A XIV. Valentin-napi Páros Teniszversenyre kerül sor február 11-én, szombaton reggel 9 órától Budán, a Dózsa György téri Tabáni Tenisz Centerben ? tudtuk meg Regőci Attila (REGŐ Kft.) producertől a ma déli sajtótájékoztatón a Hegyalja úti Bara Hotelben. Vabják Dóra háziasszony a jövő szombati mérkőzések sorrendjét is kisorsolta.

Idén már 14. alkalommal kerül megrendezésre a Valentin-napi Páros Teniszverseny. A hagyományoknak megfelelően négy csapat mérkőzik meg a vándorserlegért: az újságírók csapata, mely az elmúlt 12 év alatt nyolcszor vihette haza az első helyezettnek járó kupát, a politikusok válogatottja, a sztármenedzserek, illetve a tavalyi győztes művészek-sportolók csapata.

A verseny fővédnöke György István főpolgármester-helyettes, a versenyigazgatói posztot idén is Markovits László sokszoros teniszbajnok, jelenleg a Vasas Sport Club ügyvezető elnöke tölti be. A versenybíró Kiss András, rendezvény háziasszonya Vabják Dóra lesz. A Szeressük egymást gyerekek! ? mottó továbbra is híven tükrözi a rendezvény baráti jellegét, hiszen ezen a napon messze elkerülik a teniszpályát az egymással szemben álló politikai nézetek. Ezt semmi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a politikus válogatottban ismét ütőt ragad a kormány és az ellenzék is egy csapatban.

A versenynek idén is a Tabáni Tenisz Center ad otthont. A mérkőzéseket a már megszokott eredményhirdetéssel egybekötött Valentin-napi Díjkiosztó Gála követi a Bara Hotelben, ahol a vendégek különféle étel- és italkülönlegességeket kóstolhatnak meg, majd színvonalas zenés-táncos műsort élvezhetnek, többek között Király Linda, Király Viktor, Bencsik Tamara, Varga Viktor, Orosz György, Henry Bánd és a Roxie Zumba Stúdió fellépésével, éjfélkor pedig értékes tombola nyeremények kerülnek kisorsolásra. A rendezvény továbbra is karitatív jellegű, a szervezők a bevételt adományozás céljára fordítják. Idén a befolyt összeget az Afrikai?Magyar Egyesület számára ajánlották fel. Elnökük: Balogh Sándor idén már hetedszer indult január 14-én a Budapest?Bamako Rallyen.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Kilencedszer is nyertek | ZETApress

Szóljon hozzá!