ZETApress

hírportál

Legyőztük a bosnyákokat

Nem szállt a fejükbe a dicsőség labdarúgóinknak. Az olaszok 3:1-es legyőzése után tegnap délután Bosznia-Hercegovina válogatottját is megvertük. Igaz most csak egy gólt rúgtunk az első félidő végén, de ellenfelünk nem tudott rá válaszolni. A világbajnok legyőzésénél azért értékesebb a tegnapi siker, mert az előbbit edzőmeccsen, az utóbbit meg Eb-selejtezőn értük el.

Mindkét összecsapás teltház előtt zajlott. Az augusztusit majdnem negyvenezer, az utóbbit alig több mint tízezer szurkoló nézte végig. A többtízezres különbség oka, hogy amíg az olaszokkal a Népstadionban, addig a bosnyákokkal a fehérvári stadionban játszottunk. Könnyen lehet teltházat csinálni, ha jól választjuk meg a helyszínt! Válogatottunk szerdán este Isztambulban, a törökök ellen játssza az Eb-selejtezőn következő mérkőzését.

Az NB II-ben az FTC 2:0-s vendégvezetés után 2:1-re kapott ki este Szolnoktól. A válogatott mérkőzése miatt a héten nem volt forduló az NB I-ben, mégsem maradtunk élvonalbeli találkozó nélkül. Hétfőn a hetedik forduló záró találkozóján az MTK 4:1-re verte a ZTE-t a Hungária körúton, s így a második helyre feljőve egy pontra közelítette meg a Honvédet. A vezető gólt a hetedik helyen álló zalaiak szerezték. Folytatás a jövő pénteken következik Debrecenben, amikor a Loki a Vasast fogadja.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Megérkezett a bosnyák kormányfő
  2. ZETApress » Megtört a lendület

Szóljon hozzá!