ZETApress

hírportál

Állatkerti torták

Díjazták a legszebb Állatkerti tortákat. A február végén megrendezett MentesFeszten, az Alapítvány a Budapesti Állatkertért versenyt hirdetett a gondozók által elkészített legjobb szülinapos torták között. Ezeket a finomságokat kifejezetten és személyre szabottan a Fővárosi Állat- és Növénykert állat-sztárjainak készítették.

A MentesFeszt látogatói szavazhattak mindkét napon a legjobb, legkülönlegesebb, legszebb tortákra, és mindkét napon győztest is hirdettek. A szavazatok alapján igen kiélezett versenyben a zsiráf és az elefánt gondozói csapat nyert. Ajándékcsomagjaikat a Mentes Cukrászüzem nevében Oltványi Zsolt, míg a ToTu-termékek gyártója képviseletében dr. Németh Csaba adta át.

Hatalmas élmény ilyen kezdeményezésekben részt venni. Főleg úgy, hogy a tortaversenynek valamilyen szinten mi is a szereplői voltunk, hiszen Indigó, a kis gorillalány ToTu-s, tojásfehérje-alapú tejtermék helyettesítőből készült tortával ünnepelhette családjával az ötödik születésnapját, és erre a tortára is rengeteg szavazat érkezett. Az ajándékcsomagok átadásánál pedig hihetetlenül kedves és profi csapatokat ismerhettünk meg, akikkel nagyon reméljük, még rengeteg találkozási pontunk lesz – mondta dr. Németh Csaba élelmiszer-mérnök.

Az Alapítvány a Budapesti Állatkertért és az élelmiszergyártók természetesen 2023-ban is több közös állatköszöntést terveznek, ami a látogatóknak is különleges program és látnivaló szokott lenni. További infók idekattintva olvashatók.

Szóljon hozzá!