ZETApress

hírportál

Jól fogynak a koncertjegyek

Bár még csak néhány órája lehet jegyet kapni a KISS Együttes május végi budapesti koncertjére, de itthon is hasonló rohammal nyitott az eladás, mint a turné többi országában.

Természetesen erre a koncertre is a kiemelt állójegyek a legkelendőbbek, így igencsak igyekezni kell annak, aki szinte testközelből akarja látni kedvenc zenekarát.

Az internetes jegyrendelés külön technikai felügyelet mellett, folyamatos nyomás alatt, de rendben működik, nem kell tartani a jegyértékesítési rendszer összeomlásától. A legtöbb országban napok alatt fogynak el a jegyek a KISS mostani Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom nevű turnéjára, de volt olyan város, ahol órák alatt elkapkodták az összes belépőt.

Aki volt már az együttes koncertjén, az tudja: a KISS-t élőben látni kell! Jelenleg még minden kategóriában kaphatók jegyek, az érdeklődők az ország egész területén meg tudják vásárolni a Ticket Express és az Eventim hálózatában; illetve éjjel-nappal tudnak rendelni az interneten a Live Nation weboldalán keresztül.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Jön a KISS | ZETApress

Szóljon hozzá!