ZETApress

hírportál

Megkóstoltuk a fesztivál sörét

Budapest ékköve, a Budai Vár ismét megnyitja kapuit a prémium sört kedvelő közönsége számára. Egy év kihagyás után augusztus 23-26-án visszatérnek Buda legimpozánsabb helyszínére, ahol az előkelő történelmi színhelyen, a világörökség téglái között ünnepelhetjük a sört és az elsőosztályú sörfogyasztást.

? Páratlan nevekkel, kivételes sörfőzdékkel kecsegtetünk, elhozzuk mind a világ sörnagyhatalmait, ahogy a legjobb import és hazai, valamint a kézműves sörök legjavát! ? mondták el a szervezők tegnap délután a Dob utcai FIRST Craft Beer & BBQ Budapestben. Megkóstoltuk a a FIRST Craft Beer sörkülönlegességét, melyet a nagyközönség kizárólag a fesztiválon ízlelhet majd meg. A sörről idekattintva olvashatunk.

A fesztiválról bővebben idekattintva olvashatunk. A kóstolón alkalmi sörcsapoló versenyen vett részt Hangácsi Márton, Horváth Tamás, Csordás Tibi (Fiesta), a Firkin-zenekar 2 tagja, valamint Dobó Ági, az Igaz Anya blog tulajdonosa, aki a Hyundai szponzorautójával érkezett. Kérdésemre elmondta, hogy a kocsit májusban kapta egy éves használatra, korábban Opellel közlekedett. Fotóink Lantai József felvételei.

Szóljon hozzá!