ZETApress

hírportál

Gigi már választott

Gigi és választottjaiHatalmas harc folyt Radics Gigi mentorházi székeiért ? láttuk tegnap este az RTL Klubon. Újabb fontos állomáshoz érkezett a 2017-es X?Faktor, hiszen kiderült végre, melyik mentor melyik kategóriát kapja idén, sőt Radics Gigi már ki is választotta azt a hat énekest, akiket továbbvisz magával a Mentorházába.

A múlt hétvégi 4. előválogatóról idekattintva olvashatunk. Most az X?Faktor Csörsz utcai Táborában az egyéni versenyzőknek először a csoportos feladatban kellett bizonyítaniuk. Az énekesek négyesével álltak a MOM Kulturális Központ színpadára és a mentorok által kiválasztott dalt adták elő. A zenekarok sem volt könnyű dolguk, hiszen nekik külön-külön kellett egy-egy slágert feldolgozniuk.

Az X?Faktor Táborának első szakaszában a mentorok sokszor csalódtak, hiszen olyan énekesekről és zenekarokról derült ki, hogy nem bírják a nyomást, akikben nagyon bíztak. Szerencsére azért bőven akadtak olyan produkciók, amik felemelő pillanatokat szereztek a mentoroknak, akik sokszor egy-egy produkció miatt keményen egymásnak feszültek. Alex kiakadt, hogy a többiek trollprodukciókat engednek tovább. Radics Gigi egy elküldött énekest visszahozott, mert nem értett egyet mentortársai döntésével, Puskás Petit pedig még sosem láttuk ennyire idegesnek. Sok-sok találgatás után tegnap végre kiderült, melyik kategóriának ki lesz idén a mentora: Radics Gigi a fiúkat, ByeAlex a lányokat, Gáspár Laci a zenekarokat, míg Puskás Peti a 25 év felettieket fogja mentorálni az X?Faktorban.

A székes feladat során először Gigi választotta ki azt a hat énekest, akit továbbvisz magával a mentorházába. A mentornak nehéz dolga volt, hiszen először kellett önállóan meghoznia a döntést a verseny során. A legjobb énekesek pedig akkor érkeztek, amikor már mind a hat szék foglalt volt, így a mentor sorba állította fel azokat a versenyzőket, akiket előzőleg leültetett. Végül, megszületett Gigi döntése, és hiába próbálták mentortársai befolyásolni, ragaszkodott az általa kiválasztott énekesekhez. Jövő hétvégén így Barna Martin, Bereznay Dániel, Gulyás Roland, Kovács Pál, Mézes Norbert és Nagy Krisztián közül fogja Radics Gigi kiválasztani a Mentorházban azt a három fiút, akit magával visz az élőshow-ba.

Ma este 18:45-től már ByeAlexen, Gáspár Lacin és Puskás Petin lesz a sor: nekik is ki kell választaniuk azt a hat-hat versenyzőt, akiket már a Mentorházba szeretnének magukkal vinni. A mentorok pedig komoly összetűzésbe kerülnek: Alex kritizálja Laci döntéseit, aki emiatt még sírva is fakad, Peti pedig a valaha látott legviccesebb székes feladattal borzolja mentortársai idegeit. Feszültségből és nevetésből tehát ma este sem lesz hiány! ? tudatta az RTL Magyarország Marketingkommunikációs Osztály.

Szóljon hozzá!