ZETApress

hírportál

Puskás Peti mennybe ment

Lakatos Zoltán NicoleFergeteges hangulattal zárult az X?Faktor 4. előválogatója. Puskás Peti a mennyországban érezte magát, amikor 17 asszonnyal táncolt a színpadon ? láttuk tegnap este az RTL Klub képernyőjén. A múlt szombat esti 3. előválogatóról idekattintva olvashatunk.

Az X-Faktor 2017-es évadának 4. adása sok meglepetést tartogatott. A műsor rögtön egy ismerős arccal kezdődött. Snjezana Pecija kiskutyájával érkezett a színpadra és kiderült, hogy a Pumpedék című realityben szerepelt. A lány jól vette az első akadályt és továbbjutott, így a színfalak mögött barátai, Pumped Gabo és párja Ági, Kiss Ramónával örülhettek.

Rapperek is szép számmal képviseltették magukat az utolsó előválogatón, ám keveseknek sikerült elnyernie a mentorok tetszését. Köztük volt Tóth Bettina, az ő produkciója alatt ByeAlex alig bírt a székében maradni, Hegedűs Péter pedig nosztalgikus hangulatot teremtett Vanilla Ice: Ice Ice Baby című slágerével. Gulyás Roland tavaly az utolsó fordulóban esett ki a műsorból, amikor a táborbeli székes feladatnál Puskás Peti felállította. Idén ismét van esélye rá, hogy bekerüljön a legjobbak közé, mert négy igennel jutott tovább.

Barna Martin, Oláh Szandra, a Florian Kvintett és Vardanov David is elnyerte a mentorok elismerését, majd következett Lakatos Zoltán Nikol, aki extrém külsejével meglepte a mentorokat, sőt Gáspár Lacira olyan hatással volt, hogy zokogni kezdett. A szombat esti show a Tázlári Rozmaring Asszonykórussal ért véget, akik között Puskás Peti a mennyországban érezte magát. Az előválogató után irány az X-Faktor tábora, ahol már a Mentorházba jutás lesz a tét. A tábor eseményeit szeptember 30-án szombaton 20 órától és október 1-jén vasárnap 18:45-től láthatjuk az RTL Klubon.

Szóljon hozzá!