ZETApress

hírportál

Érzelmi hullámvasút az X-Faktorban

X?Faktor 2017Az RTL Klubon a sírásé és nevetésé volt a főszerep ? láttuk tegnap este a képernyőn. Az X?Faktor 2017-es évadának 3. adása vicces percekkel kezdődött. A közönség és a mentorok remekül szórakoztak, amikor Rafael Zsolt rettentő hamis hangját egyéni humorával fűszerezte meg.

Imádunk, nagyon jó fej vagy! – dicsérte meg Gáspár Laci és egy igen szavazattal köszönte meg a vidám pillanatokat, ám a fiú végül a többi mentor 3 nemével távozott. Őt követte Pál-Balázs Karmen, akit lélegzetvisszafojtva hallgatott a publikum, így egyértelmű volt a továbbjutása. Nagy Bettina és Kajli László produkciójukkal egy sajátos mesevilágot teremtettek, amit ByeAlex nagyon élvezett.

A zenekarok is bizonyították rátermettségüket: a Radio Mobster, a Peaks Of Kings, a Chain Bridge, az L.S.D. és a Diary simán továbbjutottak 4-4 igennel. Utánuk következett Nagy Krisztián, aki különleges karakterével és hangjával meggyőzte a mentorokat. Berta Dániel egy seprűből készült gitárral érkezett és nemcsak furcsa hangszerének köszönhette a továbbjutást. A legutolsó produkció könnyeket csalt a mentorok szemébe, amikor Ricco és Claudia duóját hallgatták, majd állva tapsoltak nekik. A múlt szombati 2. adásról idekattintva olvashatunk.

Szóljon hozzá!