ZETApress

hírportál

Búcsú a lányoktól

Rosszul végződött a két lánynak a The Vioce tegnap esti elődöntője a tv2-n, pedig milyen jól kezdődött nekik! Mestereik mindkettőjüket továbbjuttatták volna a jövő pénteki döntőbe, de a közönség másként határozott. Mindketten kiestek, így fiúdöntő lesz január 25-én. Az eddigi fordulók is jobbára a fiúknak kedveztek. Lehet, hogy a lányok többen szavaznak, mint a fiúk?

A múlt pénteken továbbjutott hat fiú és két lány egy-egy dallal állt színpadra, s mestereik 60:40 arányban minősíthették produkciójukat. A nap végén a közönségszavazatok százalékarányát hozzáadták a mesterek pontjaihoz, s kettőjük átlaga adta ki a továbbjutókat. Elsőként Somló vegyes csapatát láthattuk, s az ősz mester Husnullina Reginát vitte volna tovább Weisz Viktorral szemben. Sokan összehozták őt mesterével, ám a héten kiderült, hogy Regina egy 18 évvel idősebb nőgyógyásszal él, így Tamás hiába is ácsingózott volna utána.

Malek Andi két Dávidja közül Nádornak adott 60%-ot Schwarz 40%-ával szemben, de szíve szerint 51:49 arányban ítélt volna. A szabályok szerint ezt nem tehette, s ennek később Schwarz látta kárát, de ne szaladjunk ennyire előre! A szólók elhangzása után Caramel Gájer Bálintnak adott 60%-ot Berkes Olivér 40%-ával szemben, míg Mező Misi Veress Mónika javára döntött ugyanígy Pál Dénes ellenében.

A nyolc dal és a mesteri vélemények elhangzása után négy duettet énekeltek a dalnokok, majd egy ötödiket is hallhattunk: Hernádi Judit énekelte lányával, Tarján Zsófia Rebekával. Közben gyűltek a közönségszavazatok, s a fantomképeken Andi és Caramel versenyzőinél 60:40 körüli, míg Somlónál és Misinél 90:10 körüli eredményeket láttunk. Akkor még nem tudtuk, melyikük javára ítélt a közönség, mert ezt csak a szavazás lezártakor ismertették.

Elsőként Andiék eredményét ismerhettük meg. A közönségtől Nádor Dávid 44%-ot, Schwarz Dávid 56%-ot kapott, s ezzel nem tudta megfordítani az eredményt. Nádor Dávid jutott így tovább 52:48 arányban. Ha Andi 51:49 arányban dönthetett volna, Schwarz Dávid lenne az első döntős, s Nádortól búcsúzunk. Somlóéknál Regina 70%-ot, Viktor 30%-ot kapott a közönségtől, így 55:45 arányban Weisz Viktor jutott tovább Tamás nagy bánatára. Molnár Ferenc Caramel csapatánál a közönség együtt szavazott a mesterrel. Ők is 60:40 arányban Bálintot látták jobbnak Olivérnél, így Gájer Bálint lett a harmadik befutó Berkes Olivér ellenében.

Utolsóként Mező Misi csapata következett. A szavazatarány itt volt a legnagyobb: Mónikára csak a nézők 12%-a, míg Dénesre 88 százalékuk szavazott, így utolsóként 64:36 arányban ? ez majdnem 2/3-os többség ? Pál Dénes jutott tovább Veress Mónikával szemben. Összegezve elmondhatjuk, hogy a nézőknek csak Caramel döntése tetszett, Andiét majdnem megfordították, Somlónál és Misinél pedig ez sikerült is nekik! A jövő pénteki döntőben a fiúk a mestereikkel is, meg egy-egy sztárvendéggel is együtt énekelnek, s kiderül végre, hogy ki lesz az első hazai The Voice győztese a tv2-n.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Pál Dénes az Év hangja | ZETApress

Szóljon hozzá!